Vásároljon arcápolókat 4 800 Ft feletti értékben, és tegyen szert ajándékra!

Prada La Femme Eau de Parfum nőknek

Készleten   |  (ID: )
31 200 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Nőiesség – az egyetlen szó, amely képes kifejezni mindazt, amit a női Prada La Femme eau de parfum rejt (2016). Egyszerre lett bemutatva a férfi illatváltozattal. A Prada klasszikus illatainak sorába tartozik, mit sem törődik a trendekkel és a klisékkel. Olyan illatkompozícióként áll előttünk, mely merő virágözön. Az illatkompozíción kívül az aranynak tűnő folyadékot tartalmazó aranyszínű díszítésű elegáns parfümös üveg is luxusról árulkodik.

Virágos illat

A kezdőakkordokban határozottan hagyományos dallamok csendülnek fel, amelyek kétségtelenül pillanatok alatt lenyűgözően hatnak. A méhviasz illata pikáns fűszeres aromákkal keveredik. A szívjegyben virágoskertben tett séta jelenik meg. A gyengéd, nőies és elegáns tónusokról pedig a lélegzetelállító tubarózsa, frangipáni, ylang-ylang és nőszirom akkordjai gondoskodnak. A befejezésért vetiver és édes érintésű, finom vanília felel.

A Prada nagyon jól tudja, mi áll jól a nőknek. Öltsön Ön is mámorítóan virágos illatfátylat a Prada La Femme eau de parfum segítségével, mely minden elbűvölő és magabiztos nőt megszólít.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként