Legyen az Öné a C-THRU termékek 3 500 Ft feletti vásárlásához járó ajándék!

Nikos Sculpture Eau de Toilette férfiaknak

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Nikos Sculpture férfi Eau de Toilette illatkategóriába sorolása korántsem egyszerű feladat, ugyanis egyrészt könnyed, édes illat, ugyanakkor frissítő és érzéki. Orientális-fougére illatkompozíció, amely 1995-ben látott napvilágot és már első látásra megfog a vitorlát ábrázoló parfümös üvegével. Ez az Eau de Toilette a friss beütésének köszönhetően a meleg tavaszi vagy a forró nyári hónapokban nappali illatként különösen jól szerepel.

Ami a Nikos férfi illatban igazán különleges

A felső akkordok narancsvirág aromáját éreztetik frissítő citrommal, bergamottal és mandarinnal. A szív virágokkal teli, amelyek paradox módon még inkább kiemelik a férfias erőt. Közben már várakozik a jázmin, a finom gyöngyvirág, a muskátli és a rózsa összjátéka. Az alapot tonkabab, benzoin, borostyánkő és cédrusfa alkotja.

Egyéb közkedvelt orientális-fougére illatok férfiaknak

Az orientális-fougére illatok rendkívül népszerűek a férfiak körében. Az összetevők efféle kombinációja a Nikos Sculpture Eau de Toilette illaton kívül a GUESS Seduction Homme Noir Eau de Toilette vagy a Jean Paul Gaultier Le Male Eau de Toilette illatokban is megnyilvánul.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés 5.0

(Értékelések száma:1)

  • 100 % ajánlja

Vélemények

Vásárlói vélemény - Arukereso.hu

Ilyen terméket használok régóta.

Visszajelzés hozzáadása és segítsen másoknak a választásban.