Vásároljon arcápolókat 4 800 Ft feletti értékben, és tegyen szert ajándékra!

Nautica Voyage Heritage Eau de Toilette férfiaknak

Termékleírás

A Nautica amerikai márka egy életstílust képvisel, amely eredetileg csak kiváló minőségű és kényelmes férfi öltönyöket gyártott hajózásra és elsősorban tengeri sporttevékenységek űzésére. Manapság azonban a Nautica széles kínálatában szabadidőruhák találhatók nőknek, férfiaknak és gyerekeknek, ráadásul Eau de Toilette és Eau de Parfum illatokat is kínál. Minden Nautica illat szikrázó és friss, valamint tökéletesen hívja elő azt az érzést, amelyet kizárólag a tenger nyújthat.

A Nautica születésének története

Az amerikai divatmárka 1973-ban jött létre és elsősorban ruhadarabokat, kiegészítőket kínált férfiaknak, nőknek és gyerekeknek. Emellett különleges lakáskiegészítőket is, amelyeket elsősorban a víz és a tenger ihletett. Később más irányba indult el a cég tevékenysége, és más termékkínálattal szolgált. Az aktív és kalandos életvitelt képviselő Nautica kínálat 1992-ben született meg, és ebben az évben jelent meg az első férfi Eau de Cologne illata is. A márka kínálatában egyébként friss és különleges férfi és női illatok egész sora található, nem meglepő, hogy a népszerűségük egyre csak nő.

A friss, tenger ihlette Nautica illatok

A Nautica kínálatában elsősorban férfi parfümök, Eau de Toilette illatok és dezodorok találhatók. Minden illat finom fás-aromás és aromás-vizes illatkompozíció. A Nautica ráadásul olyan neveket választ férfi illatainak, amelyek már első hangzásra is a leírhatatlan tengeri utazásokat, a tenger csodás felszínét és a szigetek frissítő, légkörét idézik. A Nautica isteni szikrázó és frissítő illatai minden férfinak örömet szereznek, de a nők is lehengerlőnek találják.

Engedje, hogy magával ragadják a Nautica tenger ihlette különleges illatai.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként