Molinard Les Elements Collection Cuir Eau de Parfum

Készleten   |  (ID: )
 
  22 200 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Molinard 1849-ben jött létre a dél-franciaországi Grasse városában, melyet a francia parfümkészítés központjának tartanak. A Molinard máig családi vállalkozásként működik és Franciaország egyik legrégebbi cégének számít. Alapításakor a Molinard virágos akkordokat és kölniket állított elő, melyek diszkrét üvegcséikről is ismertek. A cég 1900-ban a régi gyárba költözött, ahol az előállítási folyamatban maga Gustav Eiffel segédkezett. A Molinard székheye mindmáig itt található.

A Molinard 1921-ben bemutatta az első,Concréta néven megismert parfümjét, melyben természetes virágesszenciákat használt. Talán a leghíresebb női illata a Molinard Habanita (1921), egy erős fás-virágos illat, mely a magabiztos és energikus nőket szólítja meg. Később, 1988-ban újraformulázták és 2012-ben az eredeti formájában, ám teljesen új külsővel bemutatva ismét elsöprő sikert aratott.

A klasszikus illatkompozícióin kívül mára a Molinard rendszeresen mutat be modern illatalkotásokat, melyek közös nevezője a kiegyensúlyozottság és az elegancia.

A Molinard kínálatában virágos és virágos-gyümölcsös, illetve fás és fűszeres aromaegyüttesek is találhatók. Az eredeti illatkombinációk a Molinard női és férfi parfümjeiben és eau de toilette illataiban, de egyéb kozmetikumaiban is megvannak.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest