Vásároljon Hugo Boss HUGO termékeket, és tegyen szert ajándékra!

Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum nőknek

Készleten 1-3 db   |  (ID: )
19 860 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Az avantgard punk Jean Paul Gaultier divatmárka 1976 óta létezik. Ha sikerül beszereznie Madonna csúcsos melltartóját vagy egy mellszobor alakú illatszert, akkor éppen a lázadó ifjúként vagy a perverzió hercegeként ismert Jean Paul Gaultier tervezésével van dolga. Az alkotó szakított a nőiesség és férfiasság hagyományos szemléletével. Lobogó női szoknyák és szegecses dzsekik párosítása, illetve férfiaknak tervezett hosszú szoknyák nagy felvágással jellemzik a márkát. Megkedvelte a skótszoknyát és a csíkos ingeket, tehát az egyszerű, de eredeti és játékos divatot képviselte. Természetesen az illatok világát sem hagyhatta érintetlenül. A Jean Paul Gaultier illatok világszerte keresettek, már 1993 óta vannak jelen a világpiacon.

Jean Paul Gaultier: Extravagáns művész

Jean Paul Gaultier híres francia divattervező  (szül. 1952-ben) minden végzettség nélkül került a divat színpadára. A fiatal fiú addig kérlelte a szakma nagyjait, hogy nézzék meg a terveit, hogy végül Pierre Cardin felvette asszisztensnek. Jean Paul Gaultier még jó néhány tanárnál gyarapította tudását, és a 70-es évek második felében saját divatkollekcióval mutatkozott be. Semmi nem volt neki szent. Az utca, a bolhapiac, a televízió ihlette. A kifutóra pedig tetovált férfi, teltkarcsú női és idős modelleket is küldött. „Nyisd ki a szemed, és szépséget találsz ott is, ahol nem várnád.”, jelentette ki Gaultier. Ruhái szürreálisak, ugyanakkor viselhetők, hiszen bármilyen alakra, méretre és generációra szabva készültek. Ezt támasztják alá a Hermesnél töltött évei is.

Le Male és egyéb Jean Paul Gaultier illatok

Hasonlóan bátran állt hozzá Jean Paul Gaultier az illatszerekhez is. A Classique (1993) női illatot egy meztelen felsőtestet ábrázoló parfümös üvegbe zárta, a Le Male (1999), Európa egyik legkeresetteb férfi illatát pedig egy izmos tengerész reklámozta tetovált virgácsokorral a mellkasán. A kihívó illatszerek sorából a Classique Betty Boop Eau Fraiche (2016) női illat sem lóg ki, ugyanis szexi, szabadelvű kabaré-táncoslányok inspirálták. Akárcsak a Classique, a Le Male is széleskörű illatkollekcióval jelentkezett a modern nők és férfiak örömére. A márka híres női illatai között foglalnak még helyet a Fragile (1999) és a Scandal (2017). Kezdjen el határokat döntögetni a Jean Paul Gaultier termékekkel!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest