Homokórák

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Homokórák

A színes homokóra gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt segít az alapos fogmáshoz, esetleg egyéb tisztálkodási vagy szépségápolási lépésekhez szükséges időt betartani. Minden szülő tudja, hogy a gyermekek rábírása a fogmosásra gyakran valóságos kihívás. Az aranyos homokóra segíthet ebben. Tegye színesebbé a napi rutint!

Élvezze a homokóra társaságát fürdés, zuhanyzás vagy éppen szaunázás során

A legkeresettebbek a pontosan két percet mérő homokórák, ami az alapos fogmosás javasolt ideje. A homokórában található színes homok mókás elemként hat ugyan, ám elsősorban időmérő funkciója van. A színes homokórák szépen mutatnak más lakberendezési és fürdőszobai tárgyak mellett. Egy másik ellenálló homokóra segít takarékosabban zuhanyozni, hiszen a fürdősarokba helyezett homokóra kb. 4 percet mér. Vannak azonban 15 percet mérő, dizájnos, többfunkciós és magas hőmérsékletben is használható homokórák is.

A homokórák egyszerű használata

Egyszerűen fordítsa el a homokórát és kezdődhet a fogmosás. Akkor fejezze be, amikor a homokóra lepergett. Annak érdekében, hogy a gyermekek fogápolása még szórakoztatóbb legyen, javasoljuk a fogkefe és a homokóra színét összhangba hozni. Minél több játékos elemet illeszt be, annál könnyebb lesz ezt a tevékenységet elsajátítani. Tekintse meg a fogkeféink és fogkrémjeink kínálatát, és találja meg a kislánya vagy kisfia számára legmegfelelőbb kombinációt. A homokórával a gyermekek fogmosási élménye mókásabb és hatékonyabb is lesz egyben.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest