Legyen az Öné a C-THRU termékek 3 500 Ft feletti vásárlásához járó ajándék!

GUESS Guess 1981 Los Angeles Eau de Toilette férfiaknak

Készleten   |  (ID: )
8 480 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A GUESS Guess 1981 Los Angeles Eau de Toilette (2019) a modern úriemberek orientális-fougere illata. Az elfoglalt városi férfit szólítja meg, aki szereti az éjszakai szórakozást. Az illat maga laza hangulatot teremt, amelyet keleties fényűzés sző át. A Guess 1981 Los Angeles hatására a gondok elillannak, a hölgyek pedig mágnesként vonzódnak az illatot viselő férfihez.

Meleg fűszeres aroma

A Guess 1981 Los Angeles férfi Eau de Parfum nyitányában szilva, fekete bors és bergamott érezhető. A szikrázó szívet menta, geránium és gyömbér uralja. A férfias alapról melengető ámbra, erős dohány, valamint szantálfa és vetiver gondoskodik. A Guess 1981 Los Angeles Eau de Toilette férfi és női illatváltozatban is kapható. A nevében a GUESS divatmárka létrejöttének az éve szerepel. Az illatváltozatok arcaiként Andrea Damante zenész és Amy Jackson színésznő lettek ismertek, akik a Los Angeles-i napnyugtában pózolva reklámozták a márkát.

Eau de Toilette az elegáns illatok családjából

Valamikor még a nők választottak illatszert a férfiaknak, mára már azonban a férfiak zöme szívesen vásárol a saját stílusának megfelelő illatot. Ilyenek például a citrusos, virágos, sportos, elegáns, erősen fűszerezett illatkompozíciók. Ez utóbbihoz sorolható a Guess 1981 Los Angeles Eau de Toilette is. Minden illatszert érdemes a bőrön kipróbálni, mert valójában csak egy óra múlva bontakozik ki teljesen. Felvitele történjen a pulzuspontokra, például a nyakra, a csuklóra vagy a könyökhajlatba.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként