Dunhill Desire Extrême Eau de Toilette férfiaknak

Készleten 1-3 db   |  (ID: )
8 860 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A 19. század óta létező Dunhill a férfiakat célozza meg. Jellemzői a klasszikus angol elegancia, férfias keménység és kifinomultság, valamint a nőkre gyakorolt lehengerlő hatás. Többek között energiadús időtlen férfi illatokat mutat be. Olyan illatot keres, amely kiemeli férfias karizmáját és szexepilljét? Ez esetben a Dunhill határozottan önnek való. A legjobb értékelésnek a Dunhill For Men (1934) Eau de Toilette örvend, amely rendkívül férfias illatjegyeket tartalmaz: levendula, citrom, értékes fák. „Mindenképp megéri kipróbálni. Jobbat nem is ismerek. Jól tart és decens.", írja értékelésében Jaroslav. „Különleges illat, földies és vonzó. A parterünk sokáig emlékezetébe vési."“, egészíti ki Pavel.

Dunhill: Az úriemberek illatmárkája

A márkát Alfred Dunhill (1872–1959) hozta létre 1893-ban Londonban. Eleinte lószerszámokat, autóipari bőrárut és férfi divatkiegészítőket kínált. Később órákkal, íróeszközökkel, dohányáruval, valamint illatszerekkel bővítette portfólióját. A dohányáruhoz szükséges jogokat a cég később eladta. A Dunhill illatokat olyan személyiségek népszerűsítik, mint például Jude Law színész. Az illatok rendkívül férfiasak és kimondottan tartósak. A Dunhill a mai napig a tetőtől talpig úriemberek viselkedésével és kifinomultságával cseng egybe. Egyszerűen mondva, a jó öreg Anglia szólal meg benne. Rendeljen ön is egy ilyen neves illatot otthona kényelmében online.

Dunhill illattippek

Érdemes kipróbálni a Dunhill Icon Racing (2017) Eau de Parfum illatot. A parfümös üveg éppolyan dizájnú, mint a márka 1924-es tervezésű öngyújtója. A British Racing Green zöld árnyalatában pompázik, amivel a Dunhill a brit autómárka sikereit ünnepli hódolottal. Az érdekes Dunhill Black (2008) Eau de Toilette a csalán szikrázó és enyhén csípős hatását kínálja virágos illatjgeyekkel a szívben. Keresett még a Dunhill Desire (2000) Eau de Toilette is, amely egy orientális illat a 21. századi, az élet minden percét kiélvező férfi számára. Végül egy kis meglepetés – a Dunhill kínálatában női illatot is felfedezhetünk. Ez nem más, mint a Desire for a Woman (2000), amelyben a karamell, az édesgyökér és a lime dominál.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest