Cuba Winner Eau de Toilette férfiaknak

Készleten   |  (ID: )
3 205 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

A Cuba Winner energikus férfi illat leginkább estére ajánlott. A jól megkomponált vizes-fás aromaegyüttes serkenti a sportizgalmakat, erőt ad és felkelti a nyerésvágyat. Összetételét tekintve a Winner eau de toilette viszonylag egyszerű. Aromás fák és vetiver tónuai dominálnak benne, ám a kettő együtt hatásos illatot áraszt. A Cuba Winner eau de toilette minden éjszakát varázslattal tölt meg, Ön pedig határozottan teret hódít vele.

Válassza a Cuba Winner illatot – a győztesek illatszerét

  • sportosan elegáns illat,
  • értékes fás és csípős vetiver érezhető benne,
  • egész évben viselhető este és éjjel is,
  • kubai szivar formájú eredeti dizájn,
  • stílusos illat, mely jobb, ha nem hiányzik a gyűjteményéből,
  • ajándékba is kiváló partnerének, fiának vagy barátjának.

A Cuba értékeléséről

Vajon mit mondanak a Cuba férfi illatokról a vásárlói értékelések?„Régóta használt, kipróbált illat.”, ”Annyi pénzért nincs is kifogásom ellene. A tartóssága és az illata meghaladja a sokkal drágább darabokét.”, „Utazásra is alkalmas.”, „Vicces és szép ajándék szivarozó férfinak.”, „Valóban férfias illat, mely hosszan tart.”, „A fiamnak vásároltam – amikor használja, jókat szippantok belőle.”, „Nagyszerű illat és eredeti dizájn.”, „Alacsony ár – kiváló minőség. Kellemes férfias illat elfogadható áron.”, „A Cuba férfi ajándékcsomagok nagyon szépek.”, Most pedig a Cuba Winner szeretne a közelébe kerülni. Nos, Ön is szívesen megosztaná a véleményét a Cuba illatokról?

Fedezze fel

Loading…
Értékelés 2.0

(Értékelések száma:1)

  • 1x recenzí uživatelů

Vélemények 1x

Alex
Vásárlói vélemény - Parfimo.hu

Talán nekem nem tetszenek a vizes illatok, de számomra a legrosszabb Cuba parfüm mind közül. Egy egyszerű, olcsó, after shave szerű illat.

PARFIMO.HU:

Kedves Vásárló,

 

köszönjük értékelését és sajnáljuk, hogy nincs megelégedve a termékkel. Probléma esetén legyen kedves felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@parfimo.hu e-mail címen vagy a +36 1 9555 758 telefonszámon.

Megértését köszönjük.

 

Szép napot kívánunk!  a Parfimo.hu csapata

Visszajelzés hozzáadása és segítsen másoknak a választásban.

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest