Carner Barcelona Woody Collection Rima XI Eau de Parfum

          
Készleten 1-3 db   |  (ID: )
34 350 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Hagyja, hogy magával ragadja Barcelona egyedi hangulata a Carner Barcelona márkával, amelyet 2009-ben Sara Carner alapított. A márka, amely a Földközi-tenger szépségében, valamint Barcelona építészetében és a helyi lakosok életmódjában találta meg az ihletet, illatokkal gazdagítja a világot. A Carner Barcelona illatkompozícióit eredetinek és jellegzetesnek nevezik, és mestereinek kivételes munkáján alapulnak.

Egyedülálló Carner Barcelona illatok

A spanyol niche luxusparfümök nem csak rendkívüli illatkompozícióikkal, hanem üvegeikkel is elnyerik a tetszését. Az elegáns üvegpalackok Barcelona szellemét szimbolizálják, a fekete-fehér színkombináció pedig az egyszerűség felé hajló Földközi-tenger menti életstílusra utal. A palackkupakok is figyelmet érdemelnek. Ezek európai erdőkből származó fából készülnek, és Barcelonában kézzel készítik, gravírozzák őket.

A Carner Barcelona beillatozza a napot

Ön is szeretné megtapasztalni e márka illatának egyediségét? Próbálja ki például az uniszex Carner Barcelona Woody Collection Palo Santo Eau de Parfum parfümöt. A 2009-es aromát az üröm és a rum kombinációja ébreszti. Szívét tonkabab, meleg guajakfa és tej tölti meg, a befejezésért pedig vetiver, szantálfa és vanília édes triója felel.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest