Vásároljon testápolókat, és a 2., alacsonyabb árú terméket nagyszerű 10%-os kedvezménnyel szerezheti be!

Calvin Klein CK All Eau de Toilette

Készleten   |  (ID: )
8 475 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Calvin Klein CK All (2017) egy frissítő uniszex Eau de Toilette, amelyet egyszerűen mindenki imád, aki szereti az univerzálisan viselhető, kalandos nyári illatokat. Kezdetben citrusillat és fehér virágok aromája érezhető benne, ami az alapréteg meleg orientális illatjegyeivel találkozik. Induljon felfedezőútra partnerével egyetlen illatszerrel a bőröndben, ami nem más, mint a CK All . Élje át vele a teljes szabadságot és szórakozást! Másra nem is lesz szüksége.

Szippantson bele a Calvin Klein CK All különleges illatkompozíció nyújtotta függetlenségbe, amely lédús kezdőakkordokat kínál: férfias bergamott, narancs, keserű grapefruit. Mindezek ugyanis fantasztikus illatélményt ígérnek. Otthont idéző jázminból, ártatlan liliomból és fréziából összeálló illatcsokor jelenik meg az Eau de Toilette szívjegyében. Ehhez energikus rebarbarakivonat társul még. A befjezésben földies vetiver és pézsma jelentkezik leheletnyi orientális kicsengésű ámbra érintésével.

A Calvin Klein CK All Eau de Toilette egy ragyogó, frissítő és kellemes tavaszi-nyári illatkompozíció. Ideális napi használatra, de élete különleges alkalmaira is. Élvezzen minden egyes napot a CK All nyújtotta egyedi stílusba öltözve! A modern kivitelezésű illatkompozíció korkategóriától függetlenül szólít meg nőket és férfiakat egyaránt. Fejezze hát ki egyénisége legeredetibb jegyeit!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest