Vásároljon testápolókat, és a 2., alacsonyabb árú terméket nagyszerű 10%-os kedvezménnyel szerezheti be!

Burberry For Men Eau de Toilette férfiaknak

Készleten   |  (ID: )
9 840 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A világhírű brit Burberry márkát 1856-ban alkotta meg Thomas Burberry. A világviszonylatban híressé vált márka alapjainak letételekor csak 21 éves volt. Több mint 160 év iparági jelenlét után dicsőséges helyet vívott ki magának. A Burberry közkedvelt a királyi családban és II. Erzsébet királynő udvari beszállítója lett. A királynő és Charles herceg királyi minőségnyilatkozatot adott ki a márkára.

A márka, amelyik bekerült a történelembe

A Burberry, amely az időtlen elegancia, tökéletes ízlés, stílus és a legmagasabb minőség ötvözete, nemcsak a divat, de az illatok világában is megtalálta a helyét. A Burberry történetében jó néhány jelentős határkövet találunk. Például 1904-ben jelent meg a Burberry először a Vogue presztízs divatmagazinban, 1924-ben pedig megszületett az ikonikus színek és vonalak kombinációja, amelyhez nemcsak divatcikkek kötődnek, de parfümök is.

Összetéveszthetetlen illatú luxus parfümök

1981-et írunk és a Burberry bemutatja az első illatát, amelyben a fás és zöld illatjegyek dominálnak. A siker nem váratott sokáig magára, és a Burberry parfümök olyannyira népszerűek lettek, mint a neves brit márka ruhadarabjai és retiküljei. A Burberry női és férfi parfümök nem tagadhatják le királyi múltjukat, ügyfeleiket pedig eleganciával és előkelőséggel hódítják meg.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest