Biotherm Deo Pure Natural Protect BIO Dezodorok nőknek

Termékleírás

Ön is hisz a természet erejében, és szívesen kényezteti bőrét? Amennyiben igen, a BIOTHERM a varázsszó, ugyanis a termálvízforrások, az ásványok és egyéb bioaktív anyagok ereje ihlette. A különleges termékösszetételek főforrása a víz ereje, amely egyike a természet legerősebb elemeinek. A BIOTHERM kezdetei a múlt század 50-es éveibe vezetnek vissza. A Pireneusokban eredő víz jótékony hatásai évszázadok óta ismertek. Számos nő hitt benne, hogy az örök fiatalság csodatevő forrása. Ezenkívül a múlt század 50-es éveiben a forrás felszínén megfigyeltek egy különleges anyagot, amely rendkívüli tulajdonságokkal és regenerálóképességgel bír. Ezt később Dr. Jose Jullien kutatásai is alátámasztottak, aki az így szerzett ismereteit megosztotta Janine Marissal fiatal monacói kozmetikussal, és együttesen megalkották a Biotherm márkát.

A Biotherm rendkívüli tulajdonságai

A BIOTHERM ereje és különlegessége elsősorban a vízben rejlik. A víz egyedülálló biológiai tulajonságainak köszönhetően tökéletes összhangot alkot a bőrünkkel. Éppen ezért bír egyedülálló regeneráló és védelmező képességgel. Jelenleg a BIOTHERM a legjobb minőségű arc- és testápolómárkák egyike. Ismertségét a friss, energikus és természetet idéző csodás illatainak is köszönheti. A BIOTHERM kozmetikumok képesek tökéletes védelmet nyújtani az egész testnek, megadni neki a szükséges táplálást és hidratálást, aminek az eredménye a pihe-puha hatású bőr.

A Biotherm minden bőrtípusra kínál kozmetikumokat

A BIOTHERM hatékony termékek igazán széles kínálatával áll elénk. Válogathat például hidratáló hatású gélekből és krémekből, tápláló és bőrfeszesítő krémekből, arctisztító termékekből, bőrápolókból férfiaknak, dezodorokból és illatszerekből. A márka kedvencei közül az Aquasource nappali hidratáló arckrém említhető, amely kellően táplál és hidratál. Megszabadítja az arcbőrt a kellemetlen feszült érzéstől. A testápolás bajnokai között foglal helyet a Lait Corporel testápoló tej, amely kényezteti, hidratálja és frissíti a bőrt. A ráncok elleni harcban az élen jár a Blue Therapy Accelerated. Egyedülálló összetétele biztosítja a ráncfeltöltő, bőrfeszesítő és bőrpuhító hatást, valamint az arc általánosan fiatalosabb megjelenését.

Válassza Ön is a BIOTHERM termékeket a víz egyedülálló erejével.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest