Vásároljon testápolókat, és a 2., alacsonyabb árú terméket nagyszerű 10%-os kedvezménnyel szerezheti be!

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Chinotto di Liguria Eau de Toilette

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Exkluzivitás, luxus, elegancia – az olasz Acqua di Parma tökéletes jellemzése. Ez a különleges márka több mint száz éve él, ez pedig nem másnak köszönhető, mint nagyfokú előkelőségének. Manapság is csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a termékeiről, hiszen a legjobb minőség és legelőkelőbb olasz gyártású illatszerek tartoznak hozzá. Széleskörű kínálatában rengeteg termék található. A portfólió elsősorban Eau de Cologne, Eau de Parfum és Eau de Toilette illatokból áll. Az Acqua di Parma esetében nem csupán az illatok elbűvölőek és kecsesek, de a nem hétköznapi parfümös üvegek is, amelyekről lerí a stílus és az art deco. E kettő ugyanis a márka fő ismertetőjegye. Ha pedig a stílus, az elegancia és a kecsesség fontos részét képezik az életének, legalább egy Acqua di Parma illatnak mindenképp ott a helye a pipereasztalán.

Az Acqua di Parma története

A fenomenális Acqua di Parma története egészen a 20. század első felébe tekint vissza. Pontosabban 1916-ban történt, hogy Párma óvárosának központjában egy kis parfümériában összejöttek a legjobb mesterek, akik megalkották a legelső tisztán olasz Eau de Cologne illatot. Ez egy modern, könnyű és friss illat volt, amely merőben eltért az akkori erős, nehéz és intenzív német típusú kölnivizektől. Az első olasz Eau de Cologne kizárólag természetes összetevőkből készült. Egyedülálló összetétele gyakorlatilag a mai napig nem változott. Népszerűsége pedig egyre csak nő. Ez a bájos illat már a múlt század 50-es éveiben a hollywoodi sztárok kedvencei között szerepelt. Olaszországi tartózkodásaik során előszeretettel látogattak el a cég értékesítési pontjaira, ahol nagy mennyiségben vásárolták az elegáns art deco üvegcsébe zárt híres olasz Eau de Cologne illatot. A 60-as évektől az Acqua di Parma olyan márkává nőtte ki magát, amely elsősorban a társadalom előkelő rétegének szólt. Presztizse 2001-ben még tovább nőtt. Ekkor vásárolta fel az LVMH, a vállalat, amely termékeivel a legmagasabb szintű luxust kínálja. Szárnyai alá nem csupán az Acqua di Parma tartozik, de a Moët pezsgő vagy a Louis Vuitton híres divattermékei is. Jó hír, hogy mindezek ellenére az Acqua di Parma illatai szinte bárki számára elérhetőek.

Az Acqua di Parma időtálló és luxusillata

A híres Acqua di Parma széleskörű termékkínálata női és férfi illatokat egyaránt kínál. Rengeteg parfümínyenc rajong értük világszerte. Az Acqua di Parma előkelő és roppant kifinomult esszenciákat és kivonatokat tartalmaz. A márka elsősorban virágos és gyümölcsös illatokat kínál a fő inspirációként szolgáló Földközi-tenger szellőjének érintésével. Rendkívül tiszta, vidám és energikus illatművek ezek. A márka egyik legnépszerűbb illatai között szerepel a könnyű és frissítő Acqua di Parma Colonia.

Erre mit lép? Ön is szívesen venné az útját délfelé, a Földközi-tenger közelébe, ahol a frissesség várja?

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest