TOM FORD Métallique Eau de Parfum nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Az egyediséget sugárzó TOM FORD illatok nem igazán ismertek az átlagember számára. Előkelő, luxusillatokról van ugyanis szó, amelyek a legigényesebb vásárlóknak készültek. A TOM FORD a régi apatikák gyógyszeres üvegeit idéző flakonokba zárva kaphatók, és erőteljesen kiemelik az egyéniséget. Ha beleszippantunk a TOM FORD Velvet Orchid illatba, olyan érzésünk támad, mintha puha bársonyt simogatnánk. Elménket azonnal elragadja a csábító jácint, a magnólia, a pacsuli és az ylang-ylang. A férfiak pedig nem tudnak betelni a TOM FORD Grey Vetiver illatával. Ha úgy általában hiányol egy-egy összetevőt a megszokott típusú illatszerekből, vegye célba a TOM FORD niche illatait. Ezután pedig előfordulhat, hogy ismét kevesebbre vágyik majd...

Tom Ford: Időtálló divat és misztikus illat

Tom Ford (szül. 1961-ben, Austin, Texas) híres amerikai divattervező, rendező és az azonos nevű márka létrehozója. A következő márkáknak is dolgozott: Gucci, YSL, Chloé. Saját cégét 2005-ben alapította, szemüvegtörlőkre, napszemüvegekre, női és férfi luxusdivatra összpontosítva. Az Egy egyedülálló férfi c., 2009-ben forgatott filmjét Oscar-díjra jelölték. A TOM FORD márkát a kezdetektől nagy siker övezi, ami nagyban köszönhető a szexualitást nem mellőző reklámfilmjeinek. Állandó ügyfelei között számos híresség szerepel, többek között Lauren Hutton és Beyoncé. A TOM FORD portfóliójában kozmetikumokat is találunk szép számban, ugyanakkor az egyéniséget merőben kifejező értékes női és férfi illatszerekből sincs hiány.

A TOM FORD legjobb értékelést kapott illatai

A TOM FORD divatház már az első, a Black Orchid (női illat, 2006) illatával fenomenális sikert aratott. A legjobban értékelt darabok között szerepel még a már említett Velvet Orchid (női illat, 2014) és a Grey Vetiver (férfi illat, 2009). A stílusos amerikai márka vásárlásokat tekintve a bestsellerek közé a következők iis joggal sorolhatók: Orchid Soleil (női illat, 2016), Champaca Absolute (uniszex illat, 2009), Venetian Bergamot (uniszex illat, 2015), Oud Wood (uniszex illat, 2007), Noir Extreme (férfi illat, 2015). Mindegyikük egyediséget sugall, és alig várja a következő felfedezőjét. Tisztelje meg sorsfordító illatválasztásával a TOM FORD márkát!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest