Tegyél szert ingyenes szállításra tetszőleges HUGO BOSS termék vásárlásával!

Testpermetek

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Testpermetek

A parfümdezodor kaput nyit az illatok világába. Különösen a nyári időszakban és a forró napokon jó választás, amikor jól esik a felfrissülés. Ez a könnyed illat mindig nálunk lehet és naponta többször is használhatjuk. A parfümdezodor praktikus klímamentes, zárt térben is, mivel használata nem zavaró akkor sem, ha több ember van egy helyen. Egy-egy ismert parfümmárka parfümdezodorja abban az esetben is ajánlott, ha kipróbálnánk egy adott illatkompozíciót, az „ízlelgetést" követően pedig beszerezhetjük a drágább Eau de Parfum vagy Eau de Toilette változatot.

A parfümdezodorok típusai

Válogasson kényelmesen online parfümdezodoraink széles kínálatában, hiszen ezek a termékek mindig felfrissítenek és pozitívan hatnak a hangulatunkra. A neves női parfümdezodorok márkái között foglal helyet az elsődlegesen szexi fehérneműkre összpontosító Victoria´s Secret is. Kaphatóak hidratáló, tápláló, csillámos parfümdezodorok is, valamint vidám gyerek parfümdezodorokból sincs hiány, amelyek mindenféle irritáló anyagoktól mentesek. Inspirálódjon hát kínálatunkkal!

A parfümdezodorok 3 típusa

A parfümdezodorok klasszikusaként ismertek az Elizabeth Arden Green Tea citrusos és zöld tea illatok. Reggel zuhanyzás után egész napra energiával vérteznek fel. Nagy népszerűségnek örvend a csábító rumos-kókuszos Katy Perry´s Indi Visible parfümdezodor is, amely a termék nevét viselő 2018-as Eau de Parfüm rokonterméke.A hagyományos cseh Dermacol márka sem húzódik meg a háttérben. A nagy keresletnek örvendő Body Love Mist Ibiza Party parfümdezodor gránátalma és málna illattal itatja át a bőrt, ugyanakkor felfrissíti és hidratálja. Ugye kár lenne kihagyni a nyári felszerelésünkből?

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok: