Szilárd parfümök

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szilárd parfümök

Szeretné kedvenc parfümjét mindig magánál tudni? Még a legkisebb retikülben, zsebben vagy repülőn is? Válassza a praktikus szilárd parfümöt. Akárcsak a hagyományos üvegbe zárt parfümök, a szilárd parfümök érzelmekkel teli és ellenállhatatlan kivitelezésű széles skálája is elérhető. A szilárd parfümök nagy előnye a természetes összetétel: rendszerint nem tartalmaznak kémiai festékanyagot, tartósítószert, sem pedig alkoholt, és rendkívül kíméletesek az érzékeny bőrhöz is. Másrészt viszont egyes hölgyek számára kevésbé erőteljesek.

Hogyan használjuk a szilárd parfümöt?

A krémes állagú, illóolajos szilárd parfümök természetes viaszt és vajat alkotnak. Lehet rúd alakja, amellyel elég átjárnunk a lüktető pontokat (pl. csukló, nyak, dekoltázs) vagy ujjunkkal is felvihetjük. A szilárd parfümök a hajvégeknek is finom illatot kölcsönöznek. Előnyük a kis csomagolás és az egyszerű használat, hátrányának pedig az tekinthető, hogy kevésbé ellenálló a magas hőmérsékletnek, nedvességnek és hasonló külső hatásoknak. Kis odafigyeléssel viszont a szilárd parfümök mindig kitűnő szolgálatot tesznek.

Szilárd parfümöket gyártó márkák

Szilárd parfümöket találunk például a francia L'Occitane en Provence, röviden L'Occitane kínálatában, amely arcápoló és testápoló készítményeinek köszönhetően is nagy ismertségnek örvend, hiszen mindegyikük természetes összetevőkön alapul. A L'Occitane termékek állagát és illatait a mediterrán életstílus ihlette. Ugyancsak népszerúek a Dermacol és a Chloészilárd parfümjei. Szilárd formában (gyűrű) létezik a szintén közkedvelt Marc Jacobs Daisy parfüm is. Természetesen az ikonikus százszorszép sem hiányozhat róla.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest