Vásároljon arcápolókat 4 800 Ft feletti értékben, és tegyen szert ajándékra!

Saint Hilaire Private Red Eau de Parfum férfiaknak

Készleten   |  (ID: )
4 760 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

A Saint Hilaire Private Red (2018) azt a férfit szólítja meg, aki a mai rohanó világban is veszi a fáradságot és tisztességesen felöltözik, ami élestílusát is kifejezi egyben. Bármilyen nehéz munkát is végezzen, tele utazással, tárgyalással, személyes eau de parfum illata, a Private Red mindig megbízhatóan áll Ön mellett. Egész nap viselhető, nappal és este is jó választás, társaságban és családi körben is kellemes illatot szabadít fel.

Lelkesítő és érzéki illat egy úriembernek

A Saint Hilaire Private Red férfi eau de parfum energikus citromos és tengeri akkordokból összeálló illat, melyben telt zöld alma, földies vetiver, meleg ámbra és nemes tonkabab szabadul fel fokozatosan. Az eau de parfum jelentős lelkesítő hatással bír és karizmatikus tónusokat tartalmaz, melyek felkeltik a figyelmet. Szép fekete parfümös üvege ezüst díszítéssel és a Saint Hilaire márka logójával szintén vonzza a tekintetet.

A neves francia Saint Hilaire illata

A francia Saint Hilaire világszerte ismert a divatvilágban, hiszen ő az, aki igazán tudja az öltözködés és ruházati cikkek minden csínját-bínját, és minőséget, eleganciát kínál immár 1973 óta. Bruno Saint Hilaire képes előhívni a férfiak és a nők kellemes, sikkes, laza oldalát. A minőségi elasztikus Saint Hilaire anyagok tökéletesen sikkes megjelenést tesznek lehetővé, ugyanakkor komfortosan viselhetők munkahelyen, de utazás során is. A Saint Hilaire öltönyei az illatszereivel együtt a mai napig hibátlan megjelenést nyújtanak.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest