Textilparfümök

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Textilparfümök

A textilparfüm általában szórófejes kiszerelésű, hogy gyors és hatékony felfrissülést nyújtson ruhának, ágyneműnek, függönynek, sötétítőnek, ülőgarnitúrának, szőnyegnek, női táskának, bőröndöknek, utazótáskáknak és cipőknek. A friss és illatos textília csak az egyik cél, a másik a kellemetlen szagok eltüntetése. Élvezze a finom illatfelhőt, melyet képez az otthonában vagy nyitott bőröndjében például nyaralás alkalmával. A textilparfüm az autó belterét, illetve az üléshuzatot is kellően felfrissíti.

A textilparfüm használatáról

Az intenzív textilparfümöt javasolt kb. 30 cm távolságból alkalmazni. Használatakor óvja a szemét és ne legyen a közelben gyermek vagy házikedvenc. Ha mégis a szemébe kerül, alaposan öblítse ki vízzel. Ha véletlenül lenyeli, forduljon orvosához.

A textilparfüm másik típusa például a Tesori d´Oriente Laundry mosóparfüm. Öntsön 1-2 kupaknyit az öblítőreteszbe vagy adja 5 liter vízhez kézi mosás esetén. Rövid hatóidő elteltével a mosott ruha hosszabb időre nagyon finom illatú lesz.

Textilparfümöt kínáló márkák

A textilparfümök alapja víz és illóolaj. Az olasz Nasoterapia gyárt ilyeneket, mely lakásparfümjeiről ismert. Lényegében a virágos-pézsmás-fás női Prada Infusion D'Iris eau de parfum testvérének is tekinthető. A legendás olasz Prada luxustermékei már 1913 óta kaphatók. Az ördög Pradát visel, Doktor Szöszi c. filmekben és a Szex és New York, illetve a Jóbarátok c. sorozatokban is feltűnt. A Prada a hollywoodi sztárok márkája. Állandóan újdonságokkal áll elő, tele fantáziával, amit az igazi parfümínyencek igencsak tudnak értékelni.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest