Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir Extreme Eau de Toilette férfiaknak

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Vonzó illatot keres ártatlan flörtöléshez, esetleg célzott csábításhoz? A Narciso Rodriguez illatok eleget tesznek a kérésnek. Az eredetileg divatmárka luxusillatok terén is igazi rajongótáborral bír világszerte. Az illatokat nem hétköznapi összetevők és újító törekvések jellemzik. A pézsma szerelmesei bizonyára ismerik az ún. Rodriguez-pézsmát, ami a Narciso Rodriguez termékek alapja. Annak ellenére, hogy a kínálatban a csábító női illatkompozíciók dominálnak, a magabiztos férfi is megtalálja, amit keres. Narciso Rodriguez úgy nyilatkozott, hogy imádja újra felfedezni a klasszikusokat modern köntösben. Alkotásait egyébként amerikai, európai és hispán hatások befolyásolták.

Narciso Rodriguez: A pézsma illatok királya

A kubai származású amerikai tervező Narciso Rodriguez (szül. 1961) elvégezte a híres Parsons School of Design New York divattervező iskolát. A Carolyn Bessette részére készített menyasszonyi ruhával hívta fel magára a figyelmet, aki 1996-ban John F. Kennedy Jr. felesége lett. Akkoriban még Rodriguez a Cerruti cégnél volt alkalmazásban. Kezdetben a Calvin Klein márkával is együttműködött, majd 1997-ben Narciso Rodriguez bemutatta az első kollekcióját, amely egyediségével az egész világ érdeklődését felkeltette. Olyan hírességek is felkapták rá a fejüket, mint Salma Hayek vagy Michelle Obama. A kitűnő Narciso Rodriguez illatok pedig 2003 óta kaphatók. Ma már számos változatuk ismert, és olyan parfümőrök állították őket össze, mint Alberto Morillas, Aurelien Guichard vagy Francis Kurkdjian. 

A híres Narciso Rodriguez illatok

A Narciso Rodriguez For Her (2003) női illat, amely nagy izgalmakat váltott ki a cégben, ugyanis az alkotója a kedvenc egyiptomi pézsmájára alapozta, és különleges szexuális kifejezőerőt társított hozzá. Rendkívül keresett még a Narciso (2014), amely mágnesként vonzza a férfiakat, és erősíti a csáberőt. Egy másik közkedvelt illat a Narciso Rodriguez For Him férfiaknak vagy a Narciso Rodriguez Essence Eau de Musc (2011) virágos illat nőknek. Az érzéki Narciso Poudrée (2016) illatot pedig mindig gyorsan elkapkodják, ugyanis a legjobb afrodiziákum lakozik benne: bolgár rózsa, pézsma és pacsuli. Finom női fegyvernek még a Santal Musc (2017) tekinthető.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Termékalternatívák


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest