Hidratáló test spray-k

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hidratáló test spray-k

A hidratáló testpermet egy könnyű illatkiegészítő, amely hidratáló bőrápolóként is hat. Akárcsak egy kellemes zuhany a forró nyári napokon. Csupán néhány százalék illatösszetevőt tartalmaz, minimális mennyiségű alkoholt és olajat, így nem képez erős illatfelhőt és foltokat sem hagy a ruhán. Röviden egy frissítő, nem tolakodó nyári női illatszer, ami fiatal lányok első illata is lehet.

A testpermet használata

A hidratáló testpermet az egész testre használható, különösen jó döntés a reggeli zuhanyzást követően, az öltözködést megelőzően felvinni. A nap folyamán tetszés szerint bármikor használható. Kellemes az illata és mindig jókedvre derít, új energiával tölt fel. Ráadásul jó érzést ad, hidratálja a bőrt, szemben az erősebb illattípusokkal, melyek inkább szárító hatással vannak rá.

Híres márkák testpermetei

Próbálja ki a Lancome Oui testpermetet vagy az Eau de Soin Clarins Eau Ensoleillante változatot! Ez Ez utóbbi egy könnyű női illat természetes összetevőkkel. Mindemellett a növények energiáját kínálja az aromaterápia és a fitoterápia nevében. A szívjegyet ylang-ylang, szegfű, mimóza és kamilla alkotja. Ez a hidratáló testpermet kiváló nyári kozmetikum, amely elfér a női táskában, jól jön közlekedési eszközön, irodában, üzletben, bárban, kávézóban vagy éppen egy-egy városi séta alkalmával.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest