Szűrők beállítása
Nem
  • Férfi
  • Női
  • Uniszex
  • Gyermek
Kategória
Márka

Sikertelen keresés

Kiszerelés
-

Epilátorok

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Epilátorok

Az epilátor egy ügyes szépségápolási kisgép, amely hatékonyan képes hetekre megoldani a test szőrproblémáját. Egyéb szőrtelenítőktől eltérően az epilátor a szőrszálakat azok gyökerével együtt távolítja el.

Hagyományos vagy IPL epilátor a jobb választás?

A hagyományos epilátor kedvezőbb áron kapható, megfelelő a láb, a hónalj és az intim területek szőrtelenítésére, ám nem fájdalommentes. Ezzel szemben az IPL epilátor erőteljes villanófénnyel működik, ráadásul az arcszőrzettel is szépen megbirkózik, méghozzá fájdalommentesen. Az eszköz hátránya azonban a magasabb árkategória, illetve hogy világos szőrtípusokra nem működik. A kutatások viszont folyamatosan zajlanak, így egyes modellek már képesek felismerni a bőrszínt és automatikusan hozzáillesztik a fényerősséget, hogy a szőrtelenítés biztonságos és minél hatékonyabb legyen.

Népszerű epilátormárkák

Keresettek a Braun, a Philips és a Remington epilátorai. Igencsak népszerű az arcszőrzetet eltávolító Veet szőrtelenítő is. Többnyire a kedvezőbb áron kapható kisgépek is bírnak fájdalomenyhítő technológiával és egyéb érdekes funkciókkal.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest