Beltéri illatosítók

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Beltéri illatosítók

Egy lakásillatosító csodás és hosszan tartó illathatást ígér a helyiségeknek otthon vagy munkahelyen egyaránt. A legkeresettebbek a gyümölcsös, virágos, fás és pézsmás illatváltozatok. A neves márkák lakásillatosító légfrissítő termékei ráadásul külsejükkel is tarolnak, hiszen egyben elegáns lakáskiegészítőként is hatnak.

A lakásillatosítók típusai

Otthona kellemes illatáról gondoskodhat szórófejes spray vagy éppen diffúzor formájában, amelyhez természetes pálcikák tartoznak. A spray kiszerelésűeket permetezni lehet a térben, míg a diffúzorok rattan pálcikákon keresztül fejtik ki a hatásukat. Mindkét típus kiváló választás otthona vagy munkahelye belső tereinek légfrissítésére.

Terméktippek lakásillatosítókra

Próbálja ki például az olasz Culti Stile Acqua spray-t, amely kirívó vadrózsák tükörképével kecsegtető tó fölött elterülő, teli virágoskertekkel ölelt, csodálatos homlokzattal és erkélyekkel díszített romantikus kastélyok látványát ébreszti. A Culti Stile Acqua lakásillatosítóban őszibarack, tubarózsa, vanília, pézsma és fás akkordok kapnak szerepet. Különösen melegebb időben tűnik ki. Az uniszex illatkompozíció 1991-ben jelent meg nők, férfiak, fiatalabbak és idősebbek örömére.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest