Laura Biagiotti Roma Uomo Eau de Toilette férfiaknak 125 ml

Termékleírás

A vezető szerepet betöltő olasz Laura Biagiotti divatmárka hatásos ruhákat, cipőket, női táskákat, napszemüvegeket és egyéb kiegészítőket, köztük illatszereket és kozmetikumokat is gyárt. Az illatok, a napos Olaszország és Róma szerelmesei biztosan ismerik a Roma (női illat, 1988) és Roma Uomo (férfi illat, 1992) illatokat. A mai napig a világ legkeresettebb illatai között foglalnak helyet. A márka kínálatában megtalálhatóak a friss nappali illatkompozíciók, illetve az érzéki esti női és férfi illatok egyaránt. Alapítója, a római származású Laura Biagiotti régész szeretett volna lenni. A sors azonban másképp akarta, és a divat világába terelte.

Laura Biagiotti: Az olasz stílus képviselője

Laura Biagiotti (1943–2017) híres tervezőt gyakran a kasmír királynője jelzővel illette. Kényelmes és könnyen kombinálható divatot képviselt az olasz hagyományok jegyében. Eleinte édesanyja varrodájában segítkezett, majd 1972-ben megalkotta az első saját női kollekcióját. Az általa képviselt elegáns divat a legkülönfélébb típusú, alkatú, korú nőknek, férfiaknak, gyerekeknek és tínédzsereknek szerzett örömet. A díjnyertes Laura Biagiotti stílusa hasonló volt, mint a Giorgio Armanié. A Laura Biagiotti illatok már 1982 óta jelen vannak az illatvilágban. Ebben az évben született meg az egyszerűen Laura Biagiotti névre keresztelt illat. Később 2005-ben belépett a vállalatba Lavinia Biagiotti (szül. 1978-ban), aki anyjához hasonlóan rajongott a divatért, parfümalkotásért, római emlékművek restaurálásáért és egyéb tevékenységekért.

A Laura Biagiotti illatok az új évezredben

Az új évezredben nagyon keresettek a Laura Rose (2007), Venezia 2011, Roma Passione (2016) női illatok, amelyek már a szenvedélyt sugárzó vörös küllemükkel is vonzóak. A Laura Biagiotti márka 2017-ben a már említett legendás Roma Rosa, a szerelmet rózsákkal ünneplő női és a Roma Uomo Cedro a nyári Dél-Olaszország tengerpartjait, cédrust és citrusokat idéző férfi illatával hódított. Ezt követően 2018-ban megszületett a női és férfi Romamor illat. Próbálja ki ön is ezeket az optimista hangulatú illatokat Laura Biagiotti olasz divatházából.

Értékelés 5.0

(hodnotilo 1 uživatelů)

  • 100 % uživatelů doporučuje

Vélemények

Krisztián

Minden romantikus első találkozós randira, esküvőre, beszélgetős baráti összejövetelekre,persze csak akkor, ha az úriember ismerkedni is szeretne, mivel van olyan csábító az illat, mint maga az üveg amiben van. Igazi olasz illat, le sem tagadhatná.

  • Szerintem, nagyon jó, és tartós illat, elég narancsos, bár azt nem láttam az összetevők közt. Napi használatra nem, sokkal inkább akkor, ha hölgyel találkozunk, vagy egy baráti összejövetelre, vagy esküvőre, stb stb, megy az embert. Nem tolakodó, de ott van érezni, kicsit amolyan tanga bugyi szaggató az illata, szóval jó. Tudom ajánlani a romantikus alkatú uraknak.
  • Nincs ilyen, bár azért lehetne olcsóbb is, azért ezt lássuk be.
Visszajelzés hozzáadása és segítsen másoknak a választásban.
Szállítás:
Fizetés: