Laura Biagiotti Roma Uomo Eau de Toilette férfiaknak 125 ml teszter A teszter azonos összetételű, mint a hagyományos megjelenésű termék. Az eltérés: díszcsomagolás nélküli, kartondobozba csomagolt termék, de előfordulhat doboz nélkül is. A csomagolás megegyezik a hagyományos megjelenésű termékkel, de előfordulhat, hogy eltérő a kiszerelése, némelyik része, és egyes parfümök esetében hiányozhat a parfümszóró kupak.

Termékleírás

Értékelés 5.0

(hodnotilo 1 uživatelů)

  • 100 % uživatelů doporučuje

Vélemények

Krisztián

Minden romantikus első találkozós randira, esküvőre, beszélgetős baráti összejövetelekre,persze csak akkor, ha az úriember ismerkedni is szeretne, mivel van olyan csábító az illat, mint maga az üveg amiben van. Igazi olasz illat, le sem tagadhatná.

  • Szerintem, nagyon jó, és tartós illat, elég narancsos, bár azt nem láttam az összetevők közt. Napi használatra nem, sokkal inkább akkor, ha hölgyel találkozunk, vagy egy baráti összejövetelre, vagy esküvőre, stb stb, megy az embert. Nem tolakodó, de ott van érezni, kicsit amolyan tanga bugyi szaggató az illata, szóval jó. Tudom ajánlani a romantikus alkatú uraknak.
  • Nincs ilyen, bár azért lehetne olcsóbb is, azért ezt lássuk be.
Visszajelzés hozzáadása és segítsen másoknak a választásban.
Szállítás:
Fizetés: