Laura Biagiotti Laura Eau de Toilette nőknek 75 ml teszter A teszter azonos összetételű, mint a hagyományos megjelenésű termék. Az eltérés: díszcsomagolás nélküli, kartondobozba csomagolt termék, de előfordulhat doboz nélkül is. A csomagolás megegyezik a hagyományos megjelenésű termékkel, de előfordulhat, hogy eltérő a kiszerelése, némelyik része, és egyes parfümök esetében hiányozhat a parfümszóró kupak.

Termékleírás

A vezető szerepet betöltő olasz Laura Biagiotti divatmárka hatásos ruhákat, cipőket, női táskákat, napszemüvegeket és egyéb kiegészítőket, köztük illatszereket és kozmetikumokat is gyárt. Az illatok, a napos Olaszország és Róma szerelmesei biztosan ismerik a Roma (női illat, 1988) és Roma Uomo (férfi illat, 1992) illatokat. A mai napig a világ legkeresettebb illatai között foglalnak helyet. A márka kínálatában megtalálhatóak a friss nappali illatkompozíciók, illetve az érzéki esti női és férfi illatok egyaránt. Alapítója, a római származású Laura Biagiotti régész szeretett volna lenni. A sors azonban másképp akarta, és a divat világába terelte.

Laura Biagiotti: Az olasz stílus képviselője

Laura Biagiotti (1943–2017) híres tervezőt gyakran a kasmír királynője jelzővel illette. Kényelmes és könnyen kombinálható divatot képviselt az olasz hagyományok jegyében. Eleinte édesanyja varrodájában segítkezett, majd 1972-ben megalkotta az első saját női kollekcióját. Az általa képviselt elegáns divat a legkülönfélébb típusú, alkatú, korú nőknek, férfiaknak, gyerekeknek és tínédzsereknek szerzett örömet. A díjnyertes Laura Biagiotti stílusa hasonló volt, mint a Giorgio Armanié. A Laura Biagiotti illatok már 1982 óta jelen vannak az illatvilágban. Ebben az évben született meg az egyszerűen Laura Biagiotti névre keresztelt illat. Később 2005-ben belépett a vállalatba Lavinia Biagiotti (szül. 1978-ban), aki anyjához hasonlóan rajongott a divatért, parfümalkotásért, római emlékművek restaurálásáért és egyéb tevékenységekért.

A Laura Biagiotti illatok az új évezredben

Az új évezredben nagyon keresettek a Laura Rose (2007), Venezia 2011, Roma Passione (2016) női illatok, amelyek már a szenvedélyt sugárzó vörös küllemükkel is vonzóak. A Laura Biagiotti márka 2017-ben a már említett legendás Roma Rosa, a szerelmet rózsákkal ünneplő női és a Roma Uomo Cedro a nyári Dél-Olaszország tengerpartjait, cédrust és citrusokat idéző férfi illatával hódított. Ezt követően 2018-ban megszületett a női és férfi Romamor illat. Próbálja ki ön is ezeket az optimista hangulatú illatokat Laura Biagiotti olasz divatházából.

Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés: