Tommy Hilfiger Impact Testpermet férfiaknak 50 ml

Készleten   |  (ID: 139612)
7 140 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

Hagyományosan amerikai, stílusos, ismérve a piros, kék és fehér színkombináció, továbbá kényelmes ruházat és kiegészítők, illetve sok minden más, amit a Tommy Hilfiger divatmárka képvisel. Aki kicsit is jártas az illatok világában, biztosan ismeri a fiatalos és játékos Tommy és Tommy Girl amerikai zászlóra emlékeztető illatokat. A friss illatkompozíció lezser férfi és női eleganciával párosulva kellemes baráti légkört teremt. Ha még eddig nem próbálta ki, engedjen a csábításnak, mert minden egyes nap a szabadság és függetlenség érzését kelti.

Tommy Hilfiger: a vagány amerikai divattervező

Tommy Hilfiger (szül. 1951) világhírű divattervezőt saját elmondásában a zene ihlette. Az USA-ban született, ahol a divatszakmában kezdett vállalkozni. Farmereket vásárolt, amelyeket átszabott és eladott abban az üzletben, amelyikben dolgozott. Később saját üzletet nyitott The People's Place néven. Sikeresnek mondható volt, azonban egy természeti katasztrófa miatt be kellett zárni. Tommy nem adta fel, New Yorkba költözött, ott pedig 1985-ben megalapította a saját márkáját. A siker nem váratott magára sokat. Ruházaton kívül órákat, táskákat és egyéb kiegészítőket kínált a világnak, köztük Tommy Hilfiger illatszereket. Ma már széleskörben ismert szabadidős és sportos illatokként ismertek, és az Estée Lauder alá tartoznak. Tommy Hilfiger vagyány divattervezőként azokat szólítja meg, akik belül fiatalosak. Olyan hírességekkel való együttműködései említhetők, mint a Rolling Stones, Britney Spears, Aaliyah vagy Beyoncé.

A szikrázó Tommy Hilfiger illatok

Már az első Tommy Hilfiger illatok, a Tommy for Men (férfi illat, 1995) és a Tommy Girl (nőo illat, 1996) hamar elterjedtek az amerikai fiatalok körében, majd az egész világon. Máig slágerterméknek számítanak, és új változataik, nyári kiadásaik jelennek meg azóta is. Keresettek még a remek értékelésnek örvendő Loud for Her (női illat, 2010), Eau de Prep Tommy Girl (női illat, 2011), Eau de Prep Tommy (férfi illat, 2011), TH Bold (férfi illat, 2015) vagy a Tommy Girl Tropics (női illat, 2017). Ez utóbbi friss grapefruitot, narancsfavirágot, meleg szantálfát és érzéki pézsmát tartalmaz. Az illat egy szempillantás alatt napfénnyel átjárt tengerpartra röpít. Sokszor egyszerűek, mégis nagyon érdekesek a Tommy Hilfiger illatok. Bízunk benne, hogy Ön is kedvencei közé válogatja.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok: