Thierry Mugler Womanity Eau de Parfum nőknek 80 ml teszter A teszter azonos összetételű, mint a hagyományos megjelenésű termék. Az eltérés: díszcsomagolás nélküli, kartondobozba csomagolt termék, de előfordulhat doboz nélkül is. A csomagolás megegyezik a hagyományos megjelenésű termékkel, de előfordulhat, hogy eltérő a kiszerelése, némelyik része, és egyes parfümök esetében hiányozhat a parfümszóró kupak.

Termékleírás

A francia divattervező Thierry Mugler már a 20. század 80-as, 90-es éveiben hírnevet szerzett, amit leginkább kreativitásának, illetve a hagyományos és modern dinamikus elemek összekapcsolásának köszönhetett.

Thierry Mugler első parfüme az Angel volt, amelyet 1992-ben mutatott be. Praliné, csokoládé és pacsuli illatkombinációja volt ez, így jött létre az új illatvonal, az ún. ínyenc parfümök. Az Angel női parfümöt hamarosan a sikeres Angel Men (A*Men) férfi parfüm követte.

2005-ben Thierry Mugler egy következő illattal állt elő, ami nem más volt, mint az Alien parfüm karamell, kávé, vanília, pacsuli és méz illatjegyekkel. Thierry Mugler legújabb illata az Angel Muse 2015-ben látott napvilágot.

A Thierry Mugler parfümmárka mindenkinek kedvez, aki minőségi parfümöket keres jellegzetes fűszeres ínyenc illattal.

Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés: