Vásároljon arcápolókat 4 800 Ft feletti értékben, és tegyen szert ajándékra!

Sisley Eau de Sisley 3 Eau de Toilette nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Bízza rá bőrét a különleges növényi kivonatokra és jótékony illóolajokra. Fedezze fel a Sisley márkát, amely a múlt század 70-es éveiben úttörőnek számított a természetes kozmetikumok terén, és máig a legnépszerűbb világmárkák egyike. Francia családi vállalkozásként indult és minőségi arcápoló, testápoló, illetve sminktermékeket kínál aktív természetes összetevőkkel, illetve illatvonala is elérhető. Iktassa be napi szépségápolási rutinjába a Sisley hidratálókrémeket, bőrfiatalító szérumokat, hatékony arctisztító termékeket, illetve napozótermékeket. Bármilyen bőrtípusra könnyűszerrel talál hatékony célzott megoldást.

A Sisley és a fitokozmetológia kezdetei

A Sisley 1976-ban jött létre a Hubert és Isabelle d’Ornano házaspár jóvoltából. Nagyon gyorsan megértették, hogy a növények világa szinte végtelen lehetőségeket tartogat, és a szépségápolás jövője a természetben keresendő. Hubert d’Ornano aktívan érdeklődött az aromaterápia és a fitoterápia iránt, amikor az adott területek még gyerekcipőben jártak. Erős jövőképet mutató koncepciója aktív növényi kivonatokat és illóolajokat tartalmaz, így a törekvések igazán innovatívnak számítanak. Megfigyelte magát a növények jellegét, energiáikat, regeneráló hatásaikat, illetve védőrendszereiket. Ezenkívül azt kutatta, miként alkalmazhatóak ezek a hatások az emberi bőrben. Talán éppen ezért lett az aktív növényi összetevők mellett a Sisley másik alappillére a tudományos kutatás. A Sisley kozmetikumok mai ismérve a kiváló minőség, a nagyfokú hatékonyság és az, hogy a bőr kimondottan jól tolerálja, így a termékek látható eredményeket és a használat okozta örömet szolgálják.

A legnépszerűbb Sisley illatszerek és kozmetikumok

A Sisley illatok támogatják az individualitást és a jellemet. Ezt kétségtelenül a női Eau de Soir Eau de Parfum képviseli. A ciprusos-virágos illatot gyakran a parfümök királynőjeként emlegetik. Nos, egy szippantás és érthető lesz, miért. A márka slágertermékének számít az Ecological Compound revitalizáló emulzió, valamint a Sisleya Global Anti-Age szemkörnyékápoló krém. A hölgyek kedvenc éjszakai regeneráló arckrémeként a Supremya at Night említhető. A vásárlók egyszerűen imádják a Sisley Black Rose Precious Facial Oil bőrfiatalító luxusolajat. Ön melyikre szavaz?

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként