Schwarzkopf

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A márkáról Schwarzkopf

Fedezze fel a Schwarzkopf német hajszakértő márkát, amely immár 120 éve egyike a legkeresettebb márkáknak. Bizonyára Ön is jól ismeri a drogériák, szupermarketek polcairól és webshopok ajánlataiból a Schwarzkopf hajápoló, hajformázó termékeit és hajfestékeit. Mindnyájan meg vagyunk elégedve a márka kínálta kedvező árakkal és megbízható hatékonysággal, a termékeket tökéletesítő folyamatokkal, a rajtuk véghezvitt innovációval. A Schwarzkopf követi a hajápolás legújabb trendjeit, és gyakran saját irányt diktál. Vásárlóival megosztja a haj szépsége iránti hatalmas szenvedélyét.

Schwarzkopf: Több mint 100 év szenvedély a gyönyörű hajért

A Schwarzkopf története az 1898-as Berlinbe vezet vissza. Hans Schwarzkopf a kitanult gyógyáru-kereskedő jó minőségű hajápolók híján saját termékek kifejlesztésén kezdett el dolgozni. Közülük az első egy por alapú sampon volt, amit folyékony és krém állagú samponok követtek, de egyéb hajápolók is születtek, mint például hajformázók és kíméletes hajfestékek. Csaknem minden hajápoló készítmény nagyon gyorsan slágertermék lett, és a Schwarzkopf rövid időn belül egész Németországban, sőt külföldön is rendkívüli népszerűségre tett szert.

A közkedvelt Schwarzkopf hajápolók

A fekete-fehér fejet ábrázoló logóról könnyen felismerhető márka manapság széles termékkínálattal kecsegtet. Legyen szó akár a Schauma hajápolókról, akár a Taft hajlakkokról, a Palette hajfestékekről vagy a got2b hajformázókról, egy biztos, a hajunk jó kezekben lesz. Ne feledkezzünk meg azonban a Schwarzkopf Professional professzionális hajápolókról sem, amelyekre fodrászok és elégedett vendégeik milliói esküsznek.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest