Vásároljon testápolókat, és a 2., alacsonyabb árú terméket nagyszerű 10%-os kedvezménnyel szerezheti be!

Saint Hilaire Private Grey Eau de Parfum férfiaknak

Készleten   |  (ID: )
4 440 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

A Saint Hilaire Private Grey Eau de Parfum (2018) egy dinamikus, modern illat, amely tökéletesen kiegészíti a formális és lazább stílusú mai úriember megjelenését. A virágos-fás férfi illatkompozíció tele van szenvedéllyel a benne lakozó levendula, gyöngyvirág és tölgyfamoha aromaegyüttesének köszönhetően. Mindez a 21. századot idézi, így nem igazán van jó helyen egy poros fürdőszobai polcon..., sokkal inkább terepre való férfias és szexi illatkellék, amely bármilyen eseményen megállja a helyét, legyen szó munkáról vagy szabadidőről.

Citrusaromáktól jázminon át szantálfáig

A Saint Hilaire Private Grey férfi illat energikus citrom, muskátli és levendula illategyüttesével indul. A középső rétegben ehhez csatlakozik a gyöngyvirág és a jázmin. Az alapréteget meleg borostyánkő, földies tölgyfamoha és szantálfa alkotja. Az illatkompozíció praktikus és ízléses szürke üvegcsében foglal helyet.

A Saint Hilaire kimagasló öltönyei és illatszerei

A francia Saint Hilaire már a 20. század 70-es éveiben kiváló minőségű öltönyöket és kosztümöket kínált. Különlegességük, hogy már a bőröndből kivéve viselhetőek, és nem gyűrődnek. Neil Narbonne színész és modell úgy nyilatkozott, hogy sokáig keresgélt, mire rátalált a márkára, amely kényelmet és eleganciát kínál egyben, egyfajta szinergiát alkotva az informális és a stílusos öltözközés között. Ezt az univerzalitást találta meg a Saint Hilaire öltönyökben. Azt mondta, nagyon gyakran utazik, így fontos, hogy az öltönyei ne gyűrődjenek, ne legyenek foltosak és maszatosak. Elmondása szerint határozottan kitart a márkánál. A Saint Hilaire Eau de Parfum illatok pedig második bőrként simulnak a testre: Private Grey, Black, Red. Ne habozzon, szerezzen be egyet!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként