Vásároljon testápolókat, és a 2., alacsonyabb árú terméket nagyszerű 10%-os kedvezménnyel szerezheti be!

Rituals The Ritual Of Ayurveda Invigorating Testolajok nőknek

Termékleírás

A holland Rituals 2000-ben jött létre Raymond Cloosterman jóvoltából. A márka különlegessége, hogy világelsőként állt elő luxuskategóriás otthoni kényelemben használható testápoló termékekkel. Kínálatában luxus és rendkívül jó minőségű test- és arcápolók találhatók, de a teák, illatgyertyák és bódító illatok sem hiányoznak. A márka filozófiája pedig, hogy a boldogság a kis dolgokban rejlik. A küldetésünk, hogy a mindennapi rutint jelentőségteljes rituálékká alakítsuk.

Rituals testápoló kozmetikumok: luxus az otthon kényelmében

Ön is átalakíthatja a napi rutinját kényelmes riutálévá. Kényeztesse a testét például Rituals The Ritual of Ayurveda pihentető fürdőhabbal, amely rózsakivonatot és himalájai mézet tartalmaz. Fürdés során így nyugalomra és pihentető érzésre tehet szert teste és elméje egyaránt. Határozottan említésre méltó az évszázadok óta gyógyhatásáról ismert Yi Yi Ren növénykivonatot tartalmazó Rituals The Ritual of Dao folyékony szappan, a benne lévő lótuszkivonat pedig finoman ápolja a bőrt és varázslatos illatot áraszt.

Legyen rituálé minden nap a Rituals termékeivel

A Rituals termékeit az autentikus keleti rituálék ihlették. Előállításuk során nem csupán a hatékonyság, de a különleges illat is fontos szempont. Nem csoda tehát, hogy a Rituals márka nevében világrangú parfümőrök dolgoznak. A Rituals termékeket nem tesztelik állatokon és nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, így a vegetariánusok is bátran használhatják őket. Egyébként minden egyes terméket vezető bőrgyógyászok tesztelnek, előállításukhoz pedig megújítható forrásból származó természetes összetevőket használnak.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként