Vásároljon arcápolókat 4 800 Ft feletti értékben, és tegyen szert ajándékra!

Rihanna Reb´l Fleur Love Always Eau de Parfum nőknek

Készleten   |  (ID: )
9 920 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Aligha van olyan fiatal vagy érett nő, aki ne ismerné a Rihanna világhírű táncdalait. Rihanna azonban nem csupán ritmusos és kedvelhető zeneszámokkal szerez örömet a rajongóinak, hanem édes és gyümölcsös illatszerekkel is. Számos illatkompozícióból lehet válogatni, amelyek beragyogják és kellemesebbé teszik a napot. A Rihanna Eau de Parfum illatok varázslatos illatkészletei csodás, stílusos parfümös üvegekkel is büszkélkednek. A csábítóan nőies és érzéki Rihanna parfümök leginkább a fiatal lázadó lelkeket szólítják meg.

Az első Rihanna illat

Rihanna sok-sok sikeres zeneszámot tudhat magáénak, közülük is az Umbrella és a Diamonds emelhető ki. Rihanna azonban 2011-ben az első illatszerével is jelentkezett, és azonnali sikert aratott vele, így rajongótábora még nagyobbra nőtt. Ez a Rihanna Reb'l Fleur nevet kapta. A merész és szexi tónusok rajongók millióinak dobbantották meg a szívét. A Rihanna illatok világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. A barbadoszi énekesnő nem csupán hihetetlen szépségéről, de sokoldalú tehetségéről is híres.

Rihanna illatkompozíciók

Maga Rihanna így vélekedik az illatalkotásairól: „A parfümjeim alapelemei a romantikus és nőies illatösszetevők, amelyek lázadó módon viharos tónusokba és illatkomopzíciókba váltanak. Ez a kettősség jellemzi az énekesnő zenei munkásságát és életstílusát is. A különleges Rihanna illatok mintha csak a fékezhetetlen istennőknek lennének teremtve. Azoknak, akiknek célja a nőiességük kiemelése. A mai Rihanna illatok képesek belemászni a férfiak érzékeibe. Elsősorban gyümölcsös-virágos tónusok és elbűvölő parfümös üvegek jellemzik, amelyek igazán mutatósak egy-egy pipereasztalon. Kellemes meglepetés, hogy mindennek ellenére árbarát kategóriában foglalnak helyet.

Ön mit lép? Melyik Rihanna illatot próbálná ki szívesen?

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest