Real Techniques Miracle Complexion Sponge Shower Gel Organic White Peach & Organic Nectarine Sminkszivacsszett alapozó felvitelére a ragyogó, matt megjelenésért Miracle Complexion Sponge sminkszivacs 1 db + Miracle Airblend Sponge sminkszivacs 1 db

Termékleírás

A márka sikere mögött a szakma legelhivatottabbjainak tapasztalata áll. A Real Techniques Samantha Chapman és Nicole Chapman sminkmesterek műhelyéből került ki. A két hölgy szakmai tapasztalatai igazán figyelemre méltóak. Kiemelkedő a MAC és a Chanel együttműködésük.

Real Techniques: professzionális eredményt hozó ecsetek

Ha sminkelésről van szó, nem csupán az a fontos, hogy milyen sminktermékeket használunk, de az is, hogy hogyan és mivel visszük fel őket. A Real Techniques jó minőségű sminkecseteket dobott a piacra. A Real Techniques sminkecsetek high-tech anyagok, speciális formák és kézimunka együttesével jöttek létre. Ezek az aspektusok lehetővé teszik a professzionális sminkeredményt. A Real Techniques sminkecsetek jó minőségű műszálas sörtékből állnak, amelyek professzionális sminkeredményt hoznak, legyen szó a szemről vagy az arcról. A kínálatból nem hiányzik a púderecset és az alapozó sem.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest