Legyen az Öné a C-THRU termékek 3 500 Ft feletti vásárlásához járó ajándék!

Physicians Formula Powder Palette Mineral Glow Pearls Highlighterek nőknek

Készleten   |  (ID: )
3 660 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

Ön is ismeri a népszerű Physicians Formula sminktermékeket? Először az USA-ban aratott elsöprő sikert nők milliói körében, majd a világ többi részére is elterjedt. Ragyogó árnyalatok, luxuskivitelű dizájn és elsősorban páratlanul kellemes érzet a bőrnek, még a legérzékenyebbnek is! Éppen ennek köszönheti a Physicians Formula a rivaldafényt. Amint kipróbálja, kétségtelenül beleszeret.

Physicians Formula még a legérzékenyebb bőrűeknek is

A márka létrejöttét egy férfi, történetesen egy neves allergológus érzékeny bőrű kedvese iránt érzett szerelme motiválta. Frank Crandall a múlt század 30-as éveiben felfigyelt rá, hogy szíve hölgye rendkívül érzékeny bőrére keres megfelelő alapozót, olyat, amely nem irritálja az arcbőrét. Mivel a keresés eredménytelenül végződött, a férfi úgy döntött, kifejleszti azt a kozmetikumot, amelyre a legérzékenyebb bőr is jól reagál. Sikerült is neki, és a Physicians Formula azóta is az érzékeny bőr legjobb barátjaként ismert.

Irritáló összetevők nélkül

A Physicians Formula ma is hasonló irányt képvisel. Minden készítmény alaposan tesztelt, és a legszigorúbb követelményeknek felel meg. A márka több mint 150 irritáló összetevőt kezel tabuként, amelyek egyébként megszokott kozmetikai összetevők. Így a termékek hipoallergének és biztonságosan használhatóak érzékeny bőrre és szemre. A Physicians Formula ráadásul az abszolút amerikai kedvenc, ha bronzosítókról és ásványi púderekről van szó. Próbálja ki Ön is!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként