Naomi Campbell Naomi Campbell Eau de Toilette nőknek 50 ml teszter A teszter azonos összetételű, mint a hagyományos megjelenésű termék. Az eltérés: díszcsomagolás nélküli, kartondobozba csomagolt termék, de előfordulhat doboz nélkül is. A csomagolás megegyezik a hagyományos megjelenésű termékkel, de előfordulhat, hogy eltérő a kiszerelése, némelyik része, és egyes parfümök esetében hiányozhat a parfümszóró kupak.

Termékleírás

A világhírű szupermodell Naomi Campbell a modern, magabiztos nőket képviseli, akik semmilyen kihívás előtt nem torpannak meg. Határidőnaplója munkával teli, de pihenésre is talál időt, hogy minden hete kiegyensúlyozott legyen. A Naomi Campbell illatok és kozmetikumok biztos társnak bizonyulnak az egész nap folyamán, akárhová is vezessen az utunk. Ezenkívül árbarát kategóriába esik. A kínálatban találunk alumíniummentes dezodorokat, ilyen pl. a Queen of Gold. A termékcsalád lételeme a luxus, gazdagság és vonzerő. Lerí róluk a nőiesség. Ne hagyja ki gyűjteményéből a Naomi Campbell illatokat!

Naomi Campbell: A szépségesen tüzes modell illatmárkája

Naomi Campbell (szül. 1970) ismérve az egzotikus megjelenés és elragadó stílus. Sikeres modellként más területeken is kipróbálta magát: könyvet adott ki, filmekben, videóklipekben, az Empire c. filmsorozatban szerepelt, étteremlánc befeketetője lett, jótékonysági tevékenységet folytat és belépett az illatok világába. Az első, mára már legendás Naomi Campbell (1999) illat megjelenése óta a szupermodell hosszú utat járt be, és csak női illat viselik a nevét.

A legnépszerűbbek: Pret a Porter, Private, Bohemian Garden…

Próbálja ki például a népszerű gyümölcsös-virágos Pret a Porter (2016) Eau de Parfum illatot, amely Naomi Campbell divat iránti szenvedélyét testesíti meg. Őszíbarack, rózsa és édességek illatában dúskál. Utódjaként jelent meg a Silk Collection (2017) és az Absolute Velvet (2018). Szintén vonzó a Private (2016) illatsorozat és a hozzá tartozó kozmetikumok. A Naomi Campbell parfümös üvegek festett körömre emlékeztetnek, ami lényegében egy erős női fegyver. Nagy érdeklődésnek örvend a virágos-gyümölcsös Bohemian Garden (2016) Eau de Toilette. A francia bohémek életstílusa inspirálta, akik nagy kanállal habzsolják az életet. Lenka online értékelésében a következő olvasható: „Az illat ugyan virágos, de nem nehéz, sem tolakodó, ahogy ez a virágos illatoknál gyakran előfordul, ellenkezőleg, friss, telt és lédús, zöld kicsengésű. Csodás!“

Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés: