Vásároljon Hugo Boss HUGO termékeket, és tegyen szert ajándékra!

Moroccanoil Treatment Dry Scalp Hajolajok nőknek

Készleten   |  (ID: )
11 700 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

A szépség elixíre, Marokkó kincse vagy folyékony aranya. Már a régmúlt időkben is ilyen jelzőkkel illették a hatékonyArgania Spinosa vagy argánolajat. A marokkói olaj egyedülállósága révén a mai Moroccanoil termékek fő vagy akár legfontosabb összetevőjeként van jelen. Maga a márka meglehetősen fiatal, azonban széleskörű kínálatában számos hajápoló található. A Moroccanoil ugyanis samponokat, hajkondicionálókat, hajpakolásokat, hajbalzsamokat gyárt, és mindegyikük fő összetevője az argánolaj.

A Moroccanoil születése

A Moroccanoil története azzal kezdődött, hogy Carmen Tal, a cég későbbi társalapítója, a csodás Izraelben utazgatott. Miután a festett haja nagy károsodást szenvedett, ellátogatott egy helyi fodrászatba, ahol Carmen Tal speciális olajkúrát kapott. A hatás rendkívüli volt. Carmen Tal ezért ki akarta deríteni, hogy minek köszönhette a haja ilyen szintű megújulását. Rájött, hogy a titkos összetevő az ún. Argania Spinosa olaj, amely jelenleg a Moroccanoil termékek fő összetevője. A rendkívül értékes olajat az argán tüskés részéből nyerik, és hatalmas mennyiségű E-vitamint tartalmaz. Egy másik érdekesség, hogy a Moroccanoil egyetlen egy termékkel lépett piacra, ez pedig nem más, mint a Moroccanoil Treatment. Gyorsan a csodásan fénylő és bársonyosan puha haj jelképévé vált. Ma már a márka kínálata sokkal színesebb, és bizonyára mindenki talál benne megfelelőt, és annak ellenére, hogy a Moroccanoil viszonylag rövid ideje él, kétségtelen minőségének és hatékonyságának köszönhetően sok-sok nő és férfi szívét elnyerte világszerte.

A Moroccanoil széles kínálata

A Moroccanoil termékei leginkább azokat a hölgyeket szólítják meg, akiknek a hajuk száraz, sérült és fény nélküli. Ezek a hajápolók egyedülálló, szenzációs argánolajat tartalmaznak, így megújítják a haj természetes fényét és puhaságát. Megadják neki a szükséges vitalitást és visszaadják a haj rugalmasságát. A Moroccanoil kínálatának legjellegzetesebb elemei a samponok és a legkülönfélébb hajbalzsamok, hajpakolások, hajápoló olajok. Ezenkívül a Moroccanoil színes kínálatában további bájos termékek fedezhetők fel, mint pl. a hajlakk vagy a hajsimító készítmények. Válasszon és a gyönyörű hajról dédelgetett álma valósággá válhat...

Ön melyiket látná szívesen a fürdőszobájában?

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest