Legyen az Öné a C-THRU termékek 3 500 Ft feletti vásárlásához járó ajándék!

Mexx Look up Now Life Is Surprising For Her Eau de Toilette nőknek

Készleten   |  (ID: )
1 750 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Mexx Look up Now Life Is Surprising For Her Eau de Toilette (2016) afrodiziákumként ható gyümölcsillata különösen a széles érdeklődési körrel bíró individualistákat szólítja meg. Megfelelő illat iskolába, munkahelyre, tárgyalásra, randira, estélyre, de sporteseményre is. A Mexx szórakoztató és sokoldalú Eau de Toilette illata határozottan nem hiányozhat az illatgyűjteményéből. Biztosan értékelni fogja a kiegészítő termékekként kapható tusfürdőt és testápoló tejet is.

Végtelen gyümölcsös frissesség

A fiatalos Mexx Look up Now Life Is Surprising For Her lédús őszibarack, fekete ribizli és édes körte akkordokkal indít. A szívében finom gardénia, jázmin és tubarózsa rejtőzik. Az ígéretes végkicsengésről a meleg szantálfa, a cédrus és a vanília gondoskodik. Az eredmény pedig egy szikrázó illat, amely megbízhatóan vezet a szürke hétköznapokból ünnepnapokba, így végül minden nap ünnepnap lesz. Viselje a Look up Now Life Is Surprising For Her illatot, és várja a meglepetést, az apró női örömöket...

Ideális illat randira

Randira érdemes lédús gyümölcsaromákat tartalmazó illatot választani. Ezek között foglal el méltó helyet a frissítő Mexx Look up Now Life Is Surprising For Her Eau de Toilette is. Ez az illat optimizmust, energiát és jókedvet sugároz. Konkrétan a férfiak az őszibarack vagy az ananász illatot tekintik vonzónak, a kalandvágyat a ribizli és a körte erősíti. Nos, a Mexx Eau de Toilette illata mindent tartalmaz, amire egy magabiztos és kifinomult csábítónak szüksége lehet.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés 5.0

(Értékelések száma:1)

  • 100 % ajánlja

Vélemények

Vásárlói vélemény - Arukereso.hu

Nagyszerű, kellemes, fiatalos illat.

  • A megszokott illat, amit lányom is használ. Nagyon illik a személyiségéhez.
  • -
Visszajelzés hozzáadása és segítsen másoknak a választásban.