Masaki Matsushima Fluo Eau de Parfum nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Fedezze fel a Masaki Matsushima parfümmárkát, amely egyedi városi illatokat kínál minimalista dizájnnal. Ennek köszönhetően a művészet mindenütt körülveszi; és minden érzékszervével érzékelni fogja mindennapi élete kísérőjeként.

Masaki Matsushima: Illatos drágakövek, amelyeknek nem lehet ellenállni

A Masaki Paris illatkollekció mögött három sikeres alkotó áll: Masaki Matsushima japán tervező, Jerome di Marino és Jean Jacques francia parfümőrök. Az 1999 óta kapható parfümeiket a kultúra, a női nem, a művészet és az utazás ihlette. A jellegzetes és eltérő illatokat kereső nők és férfiak számára ezek az illatok biztosan vonzóak lesznek. A kollekció jól passzol Masaki Matsushima ruházati kreációihoz. Ha egy kicsit mást keres az illatszerek és a divat világában, fogadjon az ő márkájára!

Masaki Matsushima: illattippek a jól bevált parfümmárka kínálatából

Talán az ikonikus Masaki eau de parfum (2007) azt a nőt fogja meg, aki a New York-i 5th Avenue-n él, a Saksban shoppingol, a Central Parkban sétálgat és Manhattan híres múzeumait látogatja. Az illatkompozíció tükrözi Japánt is, a Masaki Matsushima márka minden teremtésének forrását. Az illat középső rétegéből érezhető a rózsa, a magnólia, és a finom cseresznyevirág aromája. Egy évvel később megjelent a Masaki Matsushima Suu, egy időtlen, nők számára készített eau de toilette. Az illat megjelenése népszerű minimalista stílusú, és eredeti dizájn díszíti. Szívében a lótusz virágenergiáját kínálja, az alapillatban finom cédrusfát tár fel. A Masaki Matsushima Mat Homme (2020) eau de toilette intenzív férfiasságot sugároz. A választék azonban sokkal szélesebb. Várja már, hogy Masaki Matsushima egyik illata megrészegítse gondolatait…?

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest