Tegyél szert ingyenes szállításra tetszőleges HUGO BOSS termék vásárlásával!

Körömreszelők

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Körömreszelők

Az ápolt köröm a kéz legszebb ékszere, reprezentatív jellegű és az emberek nagyon gyorsan észreveszik. Megéri folyamatos figyelmet szentelni neki. A körömreszelő használata elválaszthatatlan része minden manikűrnek. Tökéletes körömformát érhetünk el vele repedezett körmök nélkül. Egy jól megválasztott körömreszelő segítségével kis idő alatt rövidíthetjük körmeinket és elérhetjük a kívánt megjelenést. Egy ügyes kis körömreszelő jól elhelyezhető a retikülünkben is, hiszen azonnal megoldja többek között a beszakadt köröm problémát.

A könnyű körömreszelésért

A körömreszelővel elért kényelmes körömrövidítés és -formázás kedvéért különböző formájú, színű és vastagságú körömreszelőket kínálunk. Érdemes kipróbálni, hogy melyik a nekünk megfelelő, tehát a papír, a fém vagy az üveg körömreszelő. Egy viszont biztos: a köröm a névjegyünk, ezért valamilyen körömreszelőre 100%, hogy szükség lesz!

Körömreszelő tippek az Artdecotól

A cseh-olasz Gabriella Salvete márka kiváló körömreszelőket kínál. Elsősorban az otthoni kényelemben használt vagy retikülbe rejtett üveg körömreszelők keresettek. Ez a jól működő, ugyanakkor elegáns segédeszköz gyorsan segít elérni a kívánt körömformát otthon és házon kívül is. A Gabriella Salvete kínálatában találunk körömpolírozókat és egész manikűrkészleteket. Mi mindenre képes a körömpolírozó blokk? Rendbe teszi a formát és az éleket, kisimítja és fényesíti a körmöt. A Gabriella Salvete bevált körömreszelőivel és más termékeivel a körmünk mindig jó állapotnak örvendhet.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok: