Revolution Beauty 25%-os kedvezménnyel

Körömcsipeszek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Körömcsipeszek

A kéz és a láb minden ember szépségápolási névjegye, és minden manikűr és pedikűr alappillére a köröm formája. Legyen büszke tökéletesen ápolt körmeire a praktikus kis körömcsipesznek hála! Amint birtokába kerül, nem kell aggódnia a töredezett körmök miatt – semmi esélyük nem lesz.

Hogyan használjuk a körömcsipeszt

A legjobb, ha a lábköröm vágását fürdés utánra hagyjuk, amikor is a köröm megpuhul és rugalmasabb. Vágjunk többször a körömcsipesszel, hogy a köröm ne törjön be, ugyanakkor vegyük figyelembe az ovális formáját. Válasszon kínálatunkból modern körömvágó csipeszt, ami egy igazán praktikus kis segédeszköz, és mindig gondoskodik az egész család precízre és tisztára vágott körméről.

A Sally Hansen az élen jár

Webshopunk legtöbbet eladott körömvágó csipesze lábra a Sally Hansen Clip-n-catch Nail Clipper, amellyel egykettőre precízre vágott lábkörmünk lesz. Keresettek még a Sally Hansen Clean Up Classic Nail Clipper körömvágó csipeszek kézre vagy a márkacsalád további tagja, a körömbőrvágó. A Sally Hansen márka egy amerikai legenda, amely jelenleg leginkább körömlakkokkra (több mint 300 árnyalatot kínál), illetve körömápolásra, önbarnító készítményekre, szőrtelenítőkre és kozmetikai segédeszközökre fekteti a hangsúlyt. Nézzen csak szét, hiszen a korszerű körömcsipeszeken kívül sok minden mást is tartogat ez a márka az Ön számára.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok: