Vásároljon arcápolókat 4 800 Ft feletti értékben, és tegyen szert ajándékra!

Kérastase Elixir Ultime Le Bain Samponok nőknek

Készleten   |  (ID: )
9 690 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

Minden nő tökéletes megjelenésű hajra vágyik. A Kérastase szerint mindez elérhető 1964 óta gyártott és fejlesztett jó minőségű személyre szabott hajápolóikkal. A francia professzionális hajápolókat gyártó cég hosszú évek óta áll együttműködésben a legnevesebb fodrászokkal, hogy minden hajtípusra luxus kategóriás hatékonyságot és megoldást kínáljanak. Fedezze fel a kedvenc termékeit, használja őket akár fodrászatban, akár otthonában. Ezeket a hajápoló kozmetikumokat a modern életvitel és a legújabb tudományos ismeretek inspirálják.

Kérastase professzionális hajkozmetikumok

A 20. század 60-as éveiben a modern hajápolás gyerekcipőben járt. A samponok természetesen elvégezték a nekik kiszabott alapfeladatot, a tisztítást. Táplálásra vagy az egyes hajtípuok célzott ápolására azonban nem volt lehetőség. Ekkor fordult a kocka, jobb időknek nézett elébe a hajápolás, mivel megjelent a francia Kérastase. A fejlett technológia, a neves fodrászokkal való együttműködés, a hatékony hajápolás utáni vágy lettek a márka alapkövei, azóta is folyamatosan növelve a hajápoló kozmetikumok színvonalát. A Kérastase hiszi, hogy a haj szépségének alapja és előfeltétele a haj egészsége. Ezért számos, mára már legendássá vált terméke ismert értékes összetevőinek hála. Ezek ugyanis képesek bejutni a hajszálakba, és belülről megújítani a hajat. A Kérastase hajápolói erős, ellenálló és mindenekelőtt egészséges megjelenésű hajat eredményeznek.

Luxus megoldás minden hajtípusra

Részesüljön Ön is luxus kategóriás hajápolásban akár otthona kényelmében a Kérastase professzionális hajápolókkal. Próbálja ki a különleges samponokat vagy samponfürdőket, hajkondicionálókat és hajpakolásokat, de a fantasztikus hajformázókról se feledkezzen meg! Válogasson hajtípusának megfelelően: vékony szálú és elgyengült hajra a Kérastase Densifique és Résistance ajánlott, száraz hajra pedig a tápláló Nutritive lesz a gyógyír. Festett hajra a Kérastase Réflection javasolt. Maximális hajfényt a közkedvelt Elixir Ultimate biztosít. A natúr kozmetikumok kedvelőinek pedig az Aura Botanica ajánlott. Válasszon egyedülálló hajápolót hajtípusának megfelelően. A luxus kategóriás hajápolás nem ismer kompromisszumokat.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest