Vásároljon arcápolókat 4 800 Ft feletti értékben, és tegyen szert ajándékra!

Jeanne Arthes Amore Mio Passion Eau de Parfum nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A francia Jeanne Arthes története 1978-ba vezet vissza Grasse városába. A márka illatai azt bizonyítják, hogy határozottan közel áll hozzá a francia stílus és elegancia. A Jeanne Arthes illatkompozíciók gondosan kiválogatott illatösszetevőkből állnak, amelyek Provence területéről származnak.

A Jeanne Arthes francia illatok

Már az első Jeanne Arthes illatok is bebizonyították, hogy nők és férfiak is egy szippantásra a hatásuk alá kerülnek. Ezért nem meglepő, hogy nemsokára újabb illatalkotások láttak napvilágot. Hatalmas népszerűségnek örvend például a Jeanne Arthes Cobra, amelyből a 80-as években több mint 1 millió darabot adtak el. Az illat 2008-ban különleges kiadásban jelent meg a márka 30. születésnapja alkalmából.

A Jeanne Arthes lenyűgöző illatkompozíciói

Győződjön meg róla Ön is, hogy a Jeanne Arthes illatok ellenállhatatlanok. Próbálja ki például a Jeanne Arthes Romantic női Eau de Parfum illatot. Kezdőakkordjaiban bergamott, fekete ribizli és frézia illata vár. A szívét rózsa és pacsuli illatjegyei töltik meg. A záróakkordok érzéki fehér pézsmát, édes vaníliát és tonkababot tartalmaznak. A Jeanne Arthes különleges férfi illatszereket is kínál. Egyikük a Jeanne Arthes Cotton Club Eau de Toilette, amely fás illatával a modern úriembernek kedvez nappali és esti viseletre egyaránt.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest