Legyen az Öné a C-THRU termékek 3 500 Ft feletti vásárlásához járó ajándék!

Guerlain KissKiss Roselip Színezett ajakbalzsam nőknek 2,8 g Változat R375 Flush Noon

rózsaszín

          
Készleten   |  (ID: 143078)
10 830 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

A világ egyik leghíresebb parfümháza több mint 200 éve működik Franciaországban. Amire a Guerlain alapozta vállalkozását, az a szépség iránti szenvedély és szerelem, valamint a nagyon értékes összetevők, amelyeket illatszereiben és kozmetikumaiban használ. A Guerlain története 1828-ban jött létre Pierre-François Pascal Guerlain jóvoltából. Párizsban saját illatszer- és kozmetikumboltot nyitott. A termékei gyorsan népszerűvé váltak, és nem csupán a francia nemesek körében, de a királyi udvarokban is Európa-szerte. Guerlain sikerének megkoronázása 1853-ra tehető, amikor III. Napóleon és Eugénia francia császárnő mennyegzője alkalmából megalkotta az Eau de Cologne Imperiale illatot. A császárnő a citrusos illatba azonnal beleszeretett, Guerlain pedig megkapta tőle a hivatalos királyi parfümkészítő titulust.

A legendás Guerlain illatok

A Guerlain illatszereket biztos nem kell hosszan bemutatni. Sokéves hagyományra tekintenek vissza, a parfümök pedig olyan szinten híresek, hogy szó szerint parfümtörténetet írtak. Számos közülök több évtizeddel ezelőtt készült és máig minden idők legjobb illatának számít. Az összes közül most az orientális Shalimar és Samsara illatokat említenénk, és itt van a ciprusos-gyümölcsös Mitsouko, a friss Aqua Allegoria vagy a legendás fás Vetiver. A Guerlain illatokat a romantikus történetek, az irodalom klasszikusai és a távoli utazások inspirálták. Hihetetlen parfümbemutatója különleges női és férfi illatok százait villantja meg.

Kihagyhatatlan luxuskozmetikumok

A Guerlain a kezdetektől gyárt kozmetikumokat is, amelyek minden nőben felébresztik a természetes szépséget. A Guerlain termékek a sokéves hagyományok, az egyedi know-how, a modern technológiák és értékes aktív összetevők ötvözetei. A legendás Météorites, Terracotta, Orchidée Impériale, Abeille Royale kollekciók további közkedvelt termékeket eredményeztek. Nők milliói képtelenek nélkülük elképzelni a napi szépségápolási rutinjukat. A Guerlain luxuskozmetikumokat ön sem akarja kihagyni!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként