Collistar Men 24 Hour Dezodor férfiaknak 100 ml

          
Készleten   |  (ID: 24231)
4 970 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

A Collistar a 20. század nyolcvanas éveiben látott napvilágot egy neves olasz gyógyszercég felosztásával létrejött leányvállalatként. A Collistar termékei 1982-től 2006-ig fejlődésen mentek keresztül, és ennek az útnak a végén világos szabályok érvényesültek: innovatív termékek, legyen szó akár összetevőkről, akár csomagolásról; alapos és szigorú minőségre és hatékonyságra vonatkozó tesztek; ahol minden gyártási fázis kizárólag a legnagyobb fokú tudományos szigorúság érvényesítésével mehet végbe. Így minden vásárló biztosra veheti, hogy a Collistar termékeit a magas minőség jellemzi.

A Collistar a fejlődés évei során számos forradalmi termékkel állt elő, mint például a kapszulás arcszérum. A bőrápolás területén nemcsak az általában előforduló bőrtípusoknak szentel figyelmet, de a különböző bőrproblémákat is megcélozza, mint például a narancsbőr vagy a striák. A Collistar sminktermékeit is úgy tervezi, hogy azok ne csupán szépítsenek, de ápoljanak is.

A Collistar kínálta számos sminktermék közül komplex bőrápolók választhatók bőrtípus és más igények alapján. Legyen bőre szép és egészséges, valamint tökéletes megjelenésű a Collistar bőrápolási és sminktermékeivel.

Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés: