Vásároljon HUGO BOSS Boss Alive termékeket 15 900 Ft felett, és tegyen szert ingyenes szállításra!

Christian Dior Les Creations de Monsieur Dior Diorissimo Eau de Toilette nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Dior 2009-ben alapítója előtt tisztelegve hozta létre a Les Créations de Monsieur Dior időtálló megújult, öt intenzív virágos és elsősorban elegáns illatok szerepelnek. Ezek a legszebb Monsieur Dior tervezte ruhákat idézik, de könnyen emlékeztethetik viselőjét élete különleges pillanatára. Christian Dior egyedülálló divatérzékével írta be magát a történelembe, ugyanakkor lenyűgöző illatkompozíciói is számos hölgy életének részei. Dior álma egy olyan eau de toilette volt, mely gyöngyvirágot tartalmaz. Az egyik legkedvesebb virág ugyanis a kora gyerekkorára és az anyukájára emlékeztette. Olyannyira a megszállottja lett, hogy szerencsehozó virágként az új kollekció bemutatásakor a ruhákra is rábiggyesztette. Dior álma rövidesen beteljesült: megszületett ugyanis a Dior Diorissimo.

A Dior Diorissimo eau de toilette küldetése, hogy extravagáns, szofisztikált és sikkes legyen, akárcsak a Dior Couture divat. A Dior illat fejjegyében a szeretett gyöngyvirág, szívjegyében indiai jázmin és alaprétegében pézsma dominál.

A Dior Diorissimo tiszta, akár egy tavaszi reggel és virágos, amitől az őt viselő nő boldog és magabiztos lesz. Hogy is ne, az illatmárka hosszú évek óta bizonyítja kiváló minőségét...

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest