Vásároljon arcápolókat 4 800 Ft feletti értékben, és tegyen szert ajándékra!

Chloé L´Eau De Chloé Eau de Toilette nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

A Chloé szerelmesei kipróbálhatják a Chloé L'Eau De Chloé Eau de Toilette (2012) illatot is, amely friss tavaszi szellőként éri a gardróbját. Zöld tónusokat, törékeny, citrusos-virágos-ciprusos aromákat szabadít fel.

Eleinte elsősorban frissítő reggeli zuhanyként ható citrusillat érezhető grapefruit, citrom, bergamott, őszibarack, szappanos kicsengésű aldehidek illatkeveréke révén. A szívjegyben tisztán virágos aromák uralkodnak: rózsa, ibolya, frézia, jázmin, bazsarózsa, gyöngyvirág és magnólia. Mindezt az érzéki cédrusfa, meleg pacsuli, ámbra és fehér pézsma intenzív hosszan tartó illathatása követi.

A Chloé L'Eau De Chloé Eau de Toilette egy virágokkal teli romantikus illat, amelyben a főszerepet a királyi rózsa kapja. A könnyed citrusos tónusok üdítően hatnak a forró nyári napokon. A romantikus, ugyanakkor energikus és szabadlelkű nők illata. Legyen Ön is az a nő, aki kivárja, hogy meghódítsák! Higgye el, megéri... A Chloé L'Eau De Chloé finom, vonzó, magabiztosságot sugárzó, élettel teli, akárcsak egy vérbeli francia hölgy.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest