Chanel Chance Eau Fraîche Eau de Toilette nőknek 100 ml teszter A teszter azonos összetételű, mint a hagyományos megjelenésű termék. Az eltérés: díszcsomagolás nélküli, kartondobozba csomagolt termék, de előfordulhat doboz nélkül is. A csomagolás megegyezik a hagyományos megjelenésű termékkel, de előfordulhat, hogy eltérő a kiszerelése, némelyik része, és egyes parfümök esetében hiányozhat a parfümszóró kupak.

Termékleírás

A francia Chanel és a hozzá tartozó Parfums Chanel 1924-ben jött létre, és a mai napig vezető szerepet tölt be a divat világában.

A Chanel parfümök világviszonlyatban a legtöbbet eladott parfümök közé tartozik. A Parfums Chanel viszont messziről nem kizárólag a Chanel No 5 parfümnek köszönheti hírnevét, amelyet a márka alapítója Coco Chanel már 1921-ben bemutatott. A Parfums Chanel 10 évente új luxusparfümöt dob piacra. Ezenkívül ma a Chanel nemcsak női, férfi parfümöket és Eau de Toilette illatokat kínál, hanem arckrémeket, alapozókat, szemfestékeket és más sminktermékeket is.

A Chanel egyenlő a luxusminőségű parfümök és kozmetikumok fogalmával. Az egyes illatok a modellek és filmcsillagok világába röpítenek bennünket.

Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés: