Cacharel

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A márkáról Cacharel

Híres, nőiességet ünneplő, ugyanakkor vonzó férfi illatokat is gyártó francia illatmárka a Cacharel. A 20. század 60-as éveiben született meg, a színek, a szabadság, a száguldás és szerelem századában. Az első divatkollekcióban színes szoknyák és blúzok domináltak. Mondani sem kell, hogy a márka nagy rajongótáborra tett szert. Az eredeti Cacharel Eau de Parfum illatok szintén színesek. Egy biztos, sehol nem kerülik el a figyelmét. Minden Cacharel illat más személyiségjegyet vagy kort hangsúlyoz. A lányok inkább a gyöngyfehér Noa (1998) illatkompozíciót választják, az érett nők pedig a szenvedélyes piros Amor Amor (2003) vagy éppen a pajkos lila Catch Me (2012) mellett teszik le a voksukat. Az illatvilágban viszont semmi nincs előírva, sokkal inkább a kísérleteké a terep!

Cacharel: Optimista és játékos márka

A Cacharel 1962-ben született meg Jean Bousquet (1912–1966) divattervező jóvoltából. A poétikus elnevezés a francia vadkacsafajtához köthető. A Cacharel nemzetközi sikerét főleg az ún. kreppelt hatású seersucker pamutblúzának köszönheti, amely 1963-ban az előkelő Elle címlapjára is került. A Cacharel egy fiatalos, rendkívül nőies és előkelő márka, amely mindenféle termékalkotással hozakodik elő. Különösen a szabadgondolkodású, bátor úrihölgyek és úriemberek érzékeit csigázzák fel, akik roppant eleganciával és sármmal állják ki az élet próbáit.

A keresett Cacharel illatok

A Cacharel illattörténete egy romantikus női illattal kezdődött, amely Anais Anais (1978) néven lett ismert és 2014-ben modern változatban is megjelent. Az említett illatokon és illatvariációkon kívül közkedvelt még a Cacharel Pour Homme (férfi illat, 1981, a 80-as évek szimbóluma), a Lou Lou (női illat, 1987) vagy az Eden (női illat, 1994). Az újabb kompozíciót az Anais Anais Premier Delice l'eau flamingo Eau de Toilette (női illat, 2017) képviseli, amelyet a csomagoláson is ábrázolt két rózsaszín flamingó szerelme inspirált. Ezenkívül 2018 tavaszán a Yes I Am rafinált illatkompozíciót alkotott meg. Borítsa testét olyan illatfelhőbe, amely mindenképp felkelti a környezete figyelmét. Ez egyszerűen Cacharel!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest