Antonio Banderas Blue Seduction For Men Eau de Toilette férfiaknak 100 ml teszter A teszter azonos összetételű, mint a hagyományos megjelenésű termék. Az eltérés: díszcsomagolás nélküli, kartondobozba csomagolt termék, de előfordulhat doboz nélkül is. A csomagolás megegyezik a hagyományos megjelenésű termékkel, de előfordulhat, hogy eltérő a kiszerelése, némelyik része, és egyes parfümök esetében hiányozhat a parfümszóró kupak.

Termékleírás

Antonio Banderas a karizmatikus színész, aki a filmvásznon számos temperamentumos és veszélyesen jóképű férfi karaktert testesített meg, nem csupán a Hollywood Walk of Fame csillaggal büszkélkedhet, hiszen saját divatmárkája, az Antonio Banderas ugyanennyire nagy dobás. Ellenállhatatlan illatokat kínál olyan modern nőknek és férfiaknak, akik semmitől sem riadnak vissza. Az első illata a Diavolo volt 1997-ben, amely azoknak a jófiúknak készült, akik kissé kemények, de lelkük mélyén romantikusak. Azonnal remek értékeléseket kapott, itt van például a Petráé: „A Diavolo az egyik legjobb férfi illat, vonzó, szexi, egyszerűen különleges. A testvéremnek és egy barátomnak vásároltam, nagy sikerük volt vele a hölgyeknél, és később már maguk rendelték."

Antonio Banderas: Ördögien csábító

Antonio Banderas népszerű spanyol színész, rendező, producer és énekes (szül. 1960, Málaga), eredeti nevén José Antonio Domínguez Banderas olyan filmekben tűnt fel, mint például a Philadelphia, a Desperado vagy a Zorro álarca. Később az illatvilágba is beleízlelt, méghozzá a Puig céggel együttműködve. „Öregszem és jobban meg szeretném ismerni önmagam,", így beszélt Antonio Banderas kibontakozóban lévő tevékenységéről egy online színházi magazinnak. Ha viszont valaki a karrierje elején azt mondta volna neki, hogy amerikai fimekben fog játszani, rossz viccnek tartotta volna. Először egyébként a futball iránt mutatott nagy érdeklődést. Egy sérülés következtében viszont minden másképp alakult, így hát fokozatosan ünnepelt színésszé vált. Ma már pedig kedvünkre használhatjuk az Antonio Banderas csábító és romantikus személyisége inspirálta provokatív illatokat is. A fimsztár egyébként több komoly szerepben is remekül teljesített.

A legnépszerűbb Antonio Banderas illatok

A már említett Diavolo illaton kívül a számos férfi és női illatszert kínáló Antonio Banderas márka legnépszerűbb illatai között a következők szerepelnek: Coctail Seduction Blue (2014, férfi és női illat), Seduction in Black (2014, férfi illat), Her Golden Secret (2013, női illat), The Secret (2010, férfi illat). Felkapott a 2017-ben napvilágot látott Play kollekció is, amely férfi és női illatkompozíciókkal is bír. Akár a csillogó üvegbe zárt játékosan csábító illatot választja, akár más vonzó csomagoláson akad meg a szeme, az Antonio Banderas illatok mindig jókedvre derítenek, és sikerre ösztökélnek minden téren.

Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés: